aldığınız krediler nasıl

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
gıral

aldığınız krediler nasıl

Mesaj gönderen gıral » 30 Mar 2012, 18:55

arkadaslar sizin krediler nasıl ben yeni kaydoldum (alansızım) ama merak ediyorum 30 kredilik ders seçtim kaç kredi alabilecem. sayısalım kötüdür sizce 2.5 senede mezun olmak çok mu hayal

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: aldığınız krediler nasıl

Mesaj gönderen Doçent » 30 Mar 2012, 18:59

hayalllerimizin peşinden koşuyoruz neden hayal olarak kalsın ki :wink: 30 kredi alman için bütün dersleri fullemen gerek eğer sayısalın kötüyse en az 24 kredi alırsın ben gibi :mrgreen: sonuçta başaramadın dersten muaf olma gibi bir avantaj var o yüzden hiç boşuna stres yapma 2.5 yılda mezun olursun :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 30 Mar 2012, 19:00

Yoo hiçte hayal değil istersen yapabilirsin. İşin içine sayısal girince durumlar hepimizde biraz değişiyor elbet ama bir kaç yardımcı video ve kitapla geçersin onlarıda tabi belki 80 90 puan alamazsın ama geçersin. Tabi öyle oluncada diploma notun biraz düşer.
Muafta olabilirsin ama kimya-geometri-matematik 2şerden 6 sayısal ders ediyor. En azından geçmeye dene. Biyoloji ve fizik birazcıkta ezbere dayanıyor zaten.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 30 Mar 2012, 21:09

Benimde sayısalım iyi değil Mat.1-2 Geo.-2'den muaf oldum kalan derslerimin hepsini ilk girişte geçtim, 6 Dönemde 151 kredi topladım bir aksilik olmazsa 2,5 senede mezunum inşallah. Sizde yapabilirsiniz emin olun o kadar zor değil...

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 30 Mar 2012, 22:26

evet istiyince oluyo
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön