kullandığınız parfüm hangisi?
kullandığınız parfüm hangisi?
Şu an hangi parfüm ü kullanıyorsunuz? beğendiniz parfüm hangisi ? iyi kötü yorumlarınız nelerdir ? parfüm konusunda fikir edinmek için iyi olur ayrıca. benim şu an kullandığım Q life chocalate. ağır olmayan kalıcı bir kokusu var. bazen başka kokularda kullanıyorum.
Re: kullandığınız parfüm hangisi?
konuyu yanlış yere açmışsın
parfüm konusunda hafif çiçek kokusu tercihim oluyor bu ara dolce rosa kullanıyorum gayet güzel 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
- Doktor
Parfum alırken paraya kıyanlardanım ((: Şuan kullandığım Bvlgari Aqva guzel bır parfumdur. Ayrıca Armani code, Versace eau, Hugo boss man edt, davidof cool favorilerimdir (:
Konu olması gereken yere taşınmıştır.
Cevap: Jagler..
Cevap: Jagler..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Lacoste ve incandessence kullanıyorum.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
GUL SUYUU 

colors kullanıyorum arada değiştiririm bide hep hediye ediyorlar hiç almadım çok narin alırım arada...
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
kimler sana çok parfüm geliyo banada gelıyo ama hepsi satııyo
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar