katsayı ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
kukuleta

katsayı ?

Mesaj gönderen kukuleta » 31 Mar 2012, 14:10

yeni sistemle gelen katsayı uygulaması bizim için de geçerli mi ? internette okurken bunu gördüm "Meslek liselerine üniversiteye girişte uygulanan katsa eşitsizliği kaldırıldı." . AOL'de de geçerli mi ? alan dışı seçim yaparken puan kaybına uğrarmıyız ? Mf den Tm , ts yada Tm,Ts den Mf seçebilir miyiz ?

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Re: katsayı ?

Mesaj gönderen serena » 31 Mar 2012, 14:16

katsayı aol de kalktı diye biliyorum ama bu konuda daha bilgili olan arkadaslar yazarlar
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Re: katsayı ?

Mesaj gönderen kardelen198 » 31 Mar 2012, 17:49

kukuleta yazdı:yeni sistemle gelen katsayı uygulaması bizim için de geçerli mi ? internette okurken bunu gördüm "Meslek liselerine üniversiteye girişte uygulanan katsa eşitsizliği kaldırıldı." . AOL'de de geçerli mi ? alan dışı seçim yaparken puan kaybına uğrarmıyız ? Mf den Tm , ts yada Tm,Ts den Mf seçebilir miyiz ?
Evet Katsayı uygulaması kaldırıldı MAÖL'si içinde bu uygulama geçerlidir... Ama Alan dışı tercih için birşey diyemiycem bu sene uygulanır mı bilemiyorum, daha net bilen arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır...

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön