Selamun aleykum
1 sene önce meslek lisesinde kaydım vardı cumartesi pazar günleri derslere gidiyordum, işlerimden dolayı haftasonu derslere gidemediğim için kaydımı dondurdum.Kasım ayında askere gidecem meslek lisesinden, düz liseye geçmek istiyorum ve askerdeyken sadece sınavlara gitmek istiyorum.Ama şöyle birşey duydum, açıköğretim meslek lisesine kayıt yaptıranlar tekrardan düz liseye geçiş yapamıyormuş, imkansızmış böyle birşey, ben tekrardan düz liseye geçmek istiyorum böyle birşey mümkünmüdür.Yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim
Meslek lisesinden Düz liseye geçiş ve Askerde düz lise okuma
- kardelen198
- Uzman Doktor
Re: Meslek lisesinden Düz liseye geçiş ve Askerde düz lise o
Kardeş kesin olarak emin olmamakla birlikte artık MAÖL'nden AÖL'ye geçiş yapılabiliyormuş.
Re: Meslek lisesinden Düz liseye geçiş ve Askerde düz lise o
Evet MAÖL'den, AÖL'ye geçişler artık mümkün. Bu sene 3. dönem sınavında geçiş yapabilirsin sanırım. Ama eğer geçemezsen, Eylül ayında semtinde bulunan düz bir liseye gidip, dilekçe ile geçişini yaptırabilirsin. Askerde de sadece sınavlara girersin, yüzyüze eğitim derdi kalmaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk