ders

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

ders

Mesaj gönderen lilas » 07 Nis 2012, 17:51

merhaba arkadaşlar sinav yaklaşti nasil ders çalişiyormusunuz?
benim nedense bu dönem hiç içimden ders çalişmak gelmiyor ya :(

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Re: ders

Mesaj gönderen Ceros » 07 Nis 2012, 17:55

Aynen ya dogru durust oturup calismadim bende :|

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 07 Nis 2012, 17:56

belkide zamanın daha var olması bizi tembelleştiriyor :) yaklaşık 1 ay var
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 07 Nis 2012, 18:04

edebiyat kitabini bitirdim dil ve anlatimin yarisinda kaldim ben ona bakiyorum o bana aslinda zor degil şöyle göz atmak bile yeter geçmek için
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 07 Nis 2012, 18:05

[quote="pskolog"]belkide zamanın daha var olması bizi tembelleştiriyor :)

sanirim....

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 07 Nis 2012, 18:06

ben de hiç çalışamıyorum. konsantre olamıyorum. akıl başka yerlerde

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 07 Nis 2012, 18:09

cedric yazdı:ben de hiç çalışamıyorum. konsantre olamıyorum. akıl başka yerlerde
normal bahar ayındayız :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 07 Nis 2012, 18:39

işte dediğin gibi. icinden gelen bir durum bu. eğer gercekten istemessen çalışamassın.
ders çalışmaya karar verdiğin an, bir kere başka hic bir düsünmeyip hayatla ilişkini kesmen lazım.
tek odak noktan ders olmalı ve ben bunu başarıcam demelisin.. sonrası azmin elinden hic bişey kurtulamaz.
ben derse oturduğum zaman kendimi unutuyorum. başka türlü olmaz.. hedefin varsa onu gercekleştir. zaman kısıtlı belkide yarın yok..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 07 Nis 2012, 18:46

bu bendede var bu aralar hiç esgiden çaliştigim kadar çalişmadım bu sınav kötü geçerse hiç şaşirmam
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Bc2223
Acemi

Mesaj gönderen Bc2223 » 07 Nis 2012, 19:19

ozgur yazdı:işte dediğin gibi. icinden gelen bir durum bu. eğer gercekten istemessen çalışamassın.
ders çalışmaya karar verdiğin an, bir kere başka hic bir düsünmeyip hayatla ilişkini kesmen lazım.
tek odak noktan ders olmalı ve ben bunu başarıcam demelisin.. sonrası azmin elinden hic bişey kurtulamaz.
ben derse oturduğum zaman kendimi unutuyorum. başka türlü olmaz.. hedefin varsa onu gercekleştir. zaman kısıtlı belkide yarın yok..
Haklısın özgür.. çok doğru demişsin..

Bence herkes de vardır üşengeçlik farklı dozlarda, arkadaşında dediği gibi hayatla ilişkiyi kesmen lazım zor bişey ama karşılığını alıcağından emin ol. Herşey ertelenebilir şimdilik bence, İleride de daha rahat bi zamanda daha rahat bi imkanda olup yaşayabilirsin.
Yet each man kills the thing he loves

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 07 Nis 2012, 19:40

Bc2223 yazdı:
ozgur yazdı:işte dediğin gibi. icinden gelen bir durum bu. eğer gercekten istemessen çalışamassın.
Haklısın özgür.. çok doğru demişsin..

Bence herkes de vardır üşengeçlik farklı dozlarda, arkadaşında dediği gibi hayatla ilişkiyi kesmen lazım zor bişey ama karşılığını alıcağından emin ol. Herşey ertelenebilir şimdilik bence, İleride de daha rahat bi zamanda daha rahat bi imkanda olup yaşayabilirsin.
aynen öyle kardeş.üşengeclik zaman zaman hepimizde oluyor. ama önemli olan bunun dozunu ayarlamak. eğer hepten bırakırsak şimdi ilerde cok başımız ağrır.. emek vermeden hangi yemek olurki.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 09 Nis 2012, 13:37

Aynen doğru özgür. Ama ben bu aralar hayatla ilişiğimi kesemiyorum :( İşler üstüme üstüme geliyor yapmasan olmuyor. Bu mayıs ve temmuz sınav dönemi işlerimin en yoğun olduğu zamanlara denk geliyor. Bu sene bi de extra işler çıktı. Duam şu ki: Rabbim bu işlerin arasında zamanıma bereket versin de tüm derslerimi düzenli çalışıp not ortalamamı düşürmeyim. AMİN.....Kimyadan başladım ben de. 10 tane dersim var. Yine korkum ingilizceye zaman kalmaması :(
Resim

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 09 Nis 2012, 13:47

şu sıralar annemin sağlık sorunları var onları düşünürken kitapları açıp bakasım yok kafamı veremiyorum olmuyor en iyisi biraz daha beklemek hazır oldumda çalışmak :roll:

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 09 Nis 2012, 14:01

pskolog yazdı:şu sıralar annemin sağlık sorunları var onları düşünürken kitapları açıp bakasım yok kafamı veremiyorum olmuyor en iyisi biraz daha beklemek hazır oldumda çalışmak :roll:
ALLAH SIFA VERSIN BENDE COK USENIYORUM YA HEM MEZUN OLAMAMAM KORKUSU HEM EHLIYETE YAZILDIM ONUN STRESI HEM USENGECLIK BILMIYORUM NOLCAK HALIMIZ BIRAZ TURK EDEBIYATINA BIRAZDA DIL ANLATIMA BAKTIM ONLAR KOLAYDA INGILIZCE YAKTI BENI O BANA BAKIYO BEN ONA

Kullanıcı avatarı
efecan
Asistan

Mesaj gönderen efecan » 09 Nis 2012, 14:55

pskolog yazdı:belkide zamanın daha var olması bizi tembelleştiriyor :) yaklaşık 1 ay var
Büyük ihtimalle... :mrgreen:
Mezun

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön