Nasıl mezun olabilirim
Nasıl mezun olabilirim
Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar bi sorum olucaktı bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Toplam Dönemi : 13 AOL'de Okuduğu Dönem : 9
Toplam Kredi : 213 Alan Kredi : 135
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR
stajdan kredi qelcek mi? peki
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Nasıl mezun olabilirim
Hoş geldiniz, teşekkürler.
Yüzyüze eğitimden kredi geliyor mu bilmiyorum.
Zorunlu derslerden 110 Meslek derslerinden 130 kredi toplamda 240 kredi diye biliyorum. BU konuda arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Onun haricinde Alan kredinizi doldurmuşsunuz. Toplam krediniz 240 olmalı,
Yüzyüze eğitiminizi tamamlamış olmalısınız,
Birde zorunlu dersiniz kalmamalı.
Bu şartlara uygun olduğunuz vakit mezun olabilirsiniz.
Zorunlu derslerden 110 Meslek derslerinden 130 kredi toplamda 240 kredi diye biliyorum. BU konuda arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
zorunlu dersim 2 tane kaldı bu dönem gircem Dil ve anlatım 7 8 kaldı tek Yüzyüze eğitimim bitti bi tek staj kaldı ondan kaç kredi geliyor pekiYağmur damlaları yazdı:Hoş geldiniz, teşekkürler.

En son Doçent tarafından 04 Nis 2012, 16:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Yaaaa biri bana 24 bi dönem 24 bi dönem toplam 48 kredi geliyolar dediler benim bölüm Elektirik elektronik alanı
pardon veriliyormuş
Meslek lisesi öğrencilerinin yapması gereken stajı MAÖL öğrencileri de yapmak zorundadır. Son sınıf yani 12. sınıfta yapılan staj genelde haftanın 3 günü, tolam 24 saattir. Bazı okulların stajı yazın yaptırdığına da şahit oldum. Ve staj yapan öğrenciler her ay devamsızlık çizelgesini bölüm şefine teslim ederler. Dönem sonu ise işletme sahibi öğrenciye not verir ve okulda da ''dönem sonu beceri sınavı'' yapılır. Tabi staj defteri de verilen öğrenci, stajda yaptıklarını bu deftere bir bir yazmak zorundadır. Ve staj defterine de not verilir. Tüm bunların ortalaması ise ''İşletmelerde Beceri Eğitimi'' asıl adlı ders olan staj dersinin notunu belirler. Ve bu dersi geçen öğrenci dönem başı 24 kredi alır.

Meslek lisesi öğrencilerinin yapması gereken stajı MAÖL öğrencileri de yapmak zorundadır. Son sınıf yani 12. sınıfta yapılan staj genelde haftanın 3 günü, tolam 24 saattir. Bazı okulların stajı yazın yaptırdığına da şahit oldum. Ve staj yapan öğrenciler her ay devamsızlık çizelgesini bölüm şefine teslim ederler. Dönem sonu ise işletme sahibi öğrenciye not verir ve okulda da ''dönem sonu beceri sınavı'' yapılır. Tabi staj defteri de verilen öğrenci, stajda yaptıklarını bu deftere bir bir yazmak zorundadır. Ve staj defterine de not verilir. Tüm bunların ortalaması ise ''İşletmelerde Beceri Eğitimi'' asıl adlı ders olan staj dersinin notunu belirler. Ve bu dersi geçen öğrenci dönem başı 24 kredi alır.
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Yani benim 261 olucak mezun olabilirim deme
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Tabi bu kredi ile mezun olabilirsiniz, tabi diğer şartlarda yerine geldikten sonra 

teşekkür ederim İlgilendiğini için inş mezun olurum bu sene

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
İnşaallah olursunuz. 
Allah zihin açıklığı versin.

Allah zihin açıklığı versin.
Önünde iki gereklilik var;stage yazdı:Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar bi sorum olucaktı bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
1) Yüzyüze eğitimde staj dahil tüm derslerinin geçilmiş olması. yani geçmiş dönemlerden 1 ders bile kalmamalı. Hepsi tamam olunca tüm yüzyüze eğitim derslerinin kredisini alırsın. Bu da toplam 130-140 arası bir kredi demektir. Sen staj kredisi almadan 130 krediye nasıl ulaştın anlamadım doğrusu. Zaten staj kredisi ile birlikte "alan" kredisi 130 civarı etmeliydi.
2) Zorunlu dersler kısmında "ortak" dersin kalmayacak. "Öğrencinin zorunlu dersi yoktur" yazısı gelince, toplam kredin de 240 olunca mezun olacaksın..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ßenim 2 tane zorunlu dersim kaldı bide stajı yaparsam herşeyim bitiyo şuan 213 kredim war eqer stajdan kredi qelirse 261 kredi yapar normalde 240 mezun olunuyomuş fazlasıyla oluoyorr bnm okul geçen sene bitti işte bu sende açıköğretimden 2 ders kaldı zorunlu Dil ve Anlatım 7-8 verebilirsem bu sene mzun olurum die düşünüyorumemrahk yazdı:Önünde iki gereklilik var;stage yazdı:Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar bi sorum olucaktı bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
1) Yüzyüze eğitimde staj dahil tüm derslerinin geçilmiş olması. yani geçmiş dönemlerden 1 ders bile kalmamalı. Hepsi tamam olunca tüm yüzyüze eğitim derslerinin kredisini alırsın. Bu da toplam 130-140 arası bir kredi demektir. Sen staj kredisi almadan 130 krediye nasıl ulaştın anlamadım doğrusu. Zaten staj kredisi ile birlikte "alan" kredisi 130 civarı etmeliydi.
2) Zorunlu dersler kısmında "ortak" dersin kalmayacak. "Öğrencinin zorunlu dersi yoktur" yazısı gelince, toplam kredin de 240 olunca mezun olacaksın..