mezuniyet kredisi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
gül kılıç
Doktor

mezuniyet kredisi

Mesaj gönderen gül kılıç » 05 Nis 2012, 17:44

arkadaşlar bu mezuniyet kredisini 192 den düşürme ihtimalleri var mı acaba.en azından birlik olup mail atsak bi denesek.180 e bile inse bizim için kar olur.bi an önce mezun oluruz.ilgilerinizi bekliyorum. :roll:

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Re: mezuniyet kredisi

Mesaj gönderen serena » 05 Nis 2012, 17:55

gül dogrusu degişmesi çok iyi olur benim mezuniyetım 4 krediyle geçikiyo
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 05 Nis 2012, 17:57

gül daha yukarı çıkarmasınlarda :mrgreen: yeni sistemde açıktan okuma dahada etkili olcakmış bırak indirmeyi yüksekte yapabilirler :)
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Nis 2012, 20:08

Bence hiç sesimizi çıkarmayalım böyle iyi :D Baksanıza ing. 5-6-7-8 seçmeli ders olsun dedik olmadı. Arkadaşlar örgünlerle aynı haklara sahibiz. Şartlar çooook kolay olursa sonra biz üzülürüz. Biraz ağırlığımız olsun dimi açıkliseliler olarak :D
Resim

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 06 Nis 2012, 20:12

aynen açıktan okumayı kek gibi görenler olabilir hakkımızda ne düşünürler :lol: biz zor olanı yapıyoruz :)

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 06 Nis 2012, 21:31

pskolog yazdı:aynen açıktan okumayı kek gibi görenler olabilir hakkımızda ne düşünürler :lol: biz zor olanı yapıyoruz :)
yorumuna katılmıyorum açıkdan okumayı kek gibi görenlerin ya bu konuda bilgisi yoktur yada kendini çok bilmiş görüyordur bu konuda kimin ne düşündügü beni ilgilendirmiyo bu konuda biraz daha esnek davransalar iyi olur
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 06 Nis 2012, 23:10

serencim haklısın herkesin dediğini umursarsak şu hayatta hayat yaşanmaz hale gelir ama açıktan okuyanlara karşı bu önyargı var maalesef...nette forumlara bakıyorum özellikle aöf okumaktansa hiç okuma diyenler bile var tabi bu biraz meslek kaygısından işsizler ordusna yeni bir üye kimse olmak istemez heralde :roll:

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 07 Nis 2012, 00:12

bende bu konuda teredütlüyüm aöf okuyanların böyle yorumlanması benide üzüyor daha önce aöf de okumayı düşünüyodüm ama gelicegimden endişe ettigimden vazgeçtim yasım 30 yada 35 olsa kımın dedigi umrumda olmaz okurdum ama simdi ülkede iş bulmak zor neyse bu konuda daha fazla yoruma girmicem

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 08 Nis 2012, 15:18

boşverin arkadaşlar onlar bizi nasıl görürse görsünler.biz biliyoruz açıktan okumanın hiçte kolay olmadığını.ve bence önemli olan kimin ne düşündüğü değil bi an önce diplomamızı alıp elimize mesleğimizi almaktır.biz bi denesek mail yağdırsak belki ek sınav gibi yapmak zorunda kalırlar.ben 10 kredi ile alamıcam diplomayı ek sınav da kesin değil.üstelik ygs ye girdim polislik sınavı puanını aldım ve temmzda sınavım var.en geç ağustosa mezun olmam lazım benim.düşün düşün kafayı yicem valla :cry: :cry: :cry:

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 08 Nis 2012, 15:21

aloeğitime msj atıp şansımızı deneyelim mi yani.yorumlarızı bekliyorum.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 08 Nis 2012, 18:15

gül seni anlıyorum ama bunun bir faydası olmaz ek sınav zamanı destek oluruz ama şimdi ne diycez 192 bize çok ama diğer yandan 4 yıl da lise bitirenlere haksızlık olur ...şu an 2.5 yılda bitirme olayımız var bunu daha aşşağı çekmek örgündeki çocukların açığa hucum etmesi anlamınada gelir bi nevi benim düşüncem bu :wink:

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 09 Nis 2012, 00:13

doğru söylüyosun.valla ne yapcam diye kara kara düşünüyorum aklıma bu gelmişti.hatta düşünmekten derslere konsantre olamıyorum.ek sınav için desteğinizi bekliyorm.peki ek sınav için ne zaman mail atmaya başlasak ki

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 09 Nis 2012, 01:06

temmuz sınavından sonra ek sınav talep ederiz :wink: sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 09 Nis 2012, 17:57

peki.size güveniyorum.destek olduğunuz için teşekkür ederim.by by :)

Kullanıcı avatarı
Eflâ
Uzman

Mesaj gönderen Eflâ » 09 Nis 2012, 18:06

Boşuna heveslenmeyin arkadaşlar düşürmezler hem de yeni yükseltmişken.. Ama her yıl 2 ek sınav yapılıyor ona çalışıp mezun olursunuz telaşlanmayın şimdiden ama önümüzdeki sınavlardan tam kredi almaya çalışın. Kolay gelsin.(:

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:

Aöl MEZUN!

Aöf - Kamu Yönetimi

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön