kaç puanla mezun olurum?
- elif işlek
- Uzman Doktor
kaç puanla mezun olurum?
açıklise 6.dönemdeyim alanım yok toplam kredi 78 144 puanla mezun olucağımı zannediyodum ama biraz araştırınca 192 olduğunu söylediler kaç puanla ne zaman mezun olucam? lütfen acil yardım 

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Re: kaç puanla mezun olurum?
öncelikle selem 192 ve ortak derslerı tamamlamalisin 48 kredin kalmiş bu 2 dönem sonra mezunsun sinavları geçersenelif işlek yazdı:açıklise 6.dönemdeyim alanım yok toplam kredi 78 144 puanla mezun olucağımı zannediyodum ama biraz araştırınca 192 olduğunu söylediler kaç puanla ne zaman mezun olucam? lütfen acil yardım
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- elif işlek
- Uzman Doktor
slm
cevabın için teşekkür edrm ama toplam kredim 78 yani 144 deil 

yaklaşık 5 dönem sonra mezun olabilirsin elif
aslında hesabı sen yap her sınavdan en az 30 kredi geliyor alabilceğin kredileri hesapla mezuniyet zamanını sen belirle 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
ben kredi anlamişm pardonelif işlek yazdı:slmcevabın için teşekkür edrm ama toplam kredim 78 yani 144 deil
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- elif işlek
- Uzman Doktor
cevaplarınız için çok teşekkür ederm mayısda yapılacak sınava gircem birde ek sınav alcam, ocaktaki sınava girersem ama yine krediyi tmamlayamam:( peki seneye mayısdaki sınavada girsem YGS başvurularını yapabilimym? cevap yazarsanız çok sevinirim bu konuda hiçbi bilgm yok lütfeeen 

Canim sen simdi mayistaki sinava girceksin temmuzda bir sinav daha var onada 27 temmuz 1995 tarihinden once doganlar girebiliyor yasin tutuyorsa onada girersin.
YGS ye basvurmak icin doneminin 6 veya uzeri toplam kredininde 102 veya uzeri olmasi lazimki sende zaten ozamana bu sartlari olusturmus olucaksin ve sinava basvurup girebilirsin tercihinide yaparsin. Hic bir problem olmaz yani.
YGS ye basvurmak icin doneminin 6 veya uzeri toplam kredininde 102 veya uzeri olmasi lazimki sende zaten ozamana bu sartlari olusturmus olucaksin ve sinava basvurup girebilirsin tercihinide yaparsin. Hic bir problem olmaz yani.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- elif işlek
- Uzman Doktor
çok teşekkür edrm bu cevap beni çok mutlu etti yani bu ygs'ye giremedim ama seneye girebilicem eğer öyleyse kredi sorunu olmaz yani insallah 

Rica ederim evet girebilceksin. =) Tek sinavdan bile alirsin 24krediyi.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..