Sınavda hangi konulardan sorular çıkacak

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
canderel

Sınavda hangi konulardan sorular çıkacak

Mesaj gönderen canderel » 11 Nis 2012, 15:47

Slmlar.

Ben geçtiğimiz sene 3 sınavda ( 1 yılda ) ortaöğretim diploması aldım sadece kendi bilgilerimle matamatik ve fenden kaldım ama notlarım yuksek olduğundan ortalama ile geçtim. Açık liseye kayıt oldum 12-13 Mayısta sınavlar var ancak sanıyorum ortaöğretim gibi kolay olmayacak çünkü ortaokulu kitap bile almadan sadece kendi bilgilerimle geçmiştim.

Sorum şu arkadaşlar. İlk kez gireceğim sınavda alansız olarak seçtim ( yabancı dilim çok iyi ) acaba alanlımı seçmem gerekirdi? dahamı çabuk bitiririm? Birde kitaplarımı almadım bu hafta alacağım. İlk sınavda hangi konulardan sorular çıkacak yani kitapların hangi ünitelerine çalışmam gerekiyor. Çok zamanım kalmadı yardımlarınız için teşekkür ederim..

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Re: Acil yardım ( ilk kez sınava gireceğim )

Mesaj gönderen elif işlek » 11 Nis 2012, 15:58

slm benimde yabancı dilim çok iyi ama alansız okuyrum bence en iyisi bu ama yinede tercih senin.ünivresitede daha avantajlı olucağını düşünüyorum :wink:
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

canderel

Mesaj gönderen canderel » 11 Nis 2012, 16:08

elif işlek yazdı:slm benimde yabancı dilim çok iyi ama alansız okuyrum bence en iyisi bu ama yinede tercih senin.ünivresitede daha avantajlı olucağını düşünüyorum :wink:

İlk sınavda fizik hariç tüm dersleri seçmek zorunda kaldım. Nerelere kadar çalışmam lazım? Yoksa tüm kıtabimi çalışmamız lazım?

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 11 Nis 2012, 16:42

aslında aol resmi web sitesinde kitaplar ve ders notları bölümü var oradan ayrıntılı bilgi alabilirsin mesala kimya 1-2'de sadece 1.bölüme kadar çalışman gerekr.Ama örneğin mat.1 kitabının tamamına çalışmalısın

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 11 Nis 2012, 16:55

alan yok artık herkes alansız ayrıca orta öğretim kadar kolay değil aöl sana başarılar :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 11 Nis 2012, 17:38

saol ama ben alanların kaldırıldığını bilmiyordum.Eğer öyleyse daha iyi olmuş yani bana göre...

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 11 Nis 2012, 18:13

Hangi ünitelere çalışacağına şu linkten bakabilirsin http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön