Merhaba arkadaşlar Bişey sormak istiyorum
2013 Temmuz sınavıyla birlikte Mezun olabiliyorum açık liseden.Benim sorunum şu Ygs-lys sınavlarına girip Bir üniversite kzanırsam,üniye kaydımı yapabilirmiyim ? lys sınav sonuçları zaten temmuzun sonlarına doğru açıklanıyor,diplomalarda 2 ay sonra veriliyormuş Geç mi olur biraz ? Cevaplarınızı bekliyorum ona göre dershaneye gitmeye karar vericem.
Açık lise mezunniyeti Hakkında
- platonun manevi kızı
- Çırak
Re: Açık lise mezunniyeti Hakkında
EVET yaptırabılırsınız egerkı temmuz sınavında mevzun olucaksanız büyük ıhtımalle dıplomanız elınıze ulaşır ulasamasa bıle mevzun belgesıyle (acıkogretım lısesı bunu hemen gonderebılıyor) kayıt yaptırabılırsınız agustostakı ek sınavlar sonrası bıle kayıt yaptıran bırsuru acıklıse ogrencısı oldu dersheneyede yazılmanız bu sene ıcın tam zamanı olur ben bu sekılde yaptım..
Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et, ilkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer!
Cevabın için için çok sağol içimi rahatlattın bir sorum daha var ama okul başarı puanım nasıl hesaplanıcak acaba ? yani diploma olmadan AOBP puanı hesaplayıp Ygs-lys puanına nasıl eklenecek ? biraz kafam karıştı )platonun manevi kızı yazdı:EVET yaptırabılırsınız egerkı temmuz sınavında mevzun olucaksanız büyük ıhtımalle dıplomanız elınıze ulaşır ulasamasa bıle mevzun belgesıyle (acıkogretım lısesı bunu hemen gonderebılıyor) kayıt yaptırabılırsınız agustostakı ek sınavlar sonrası bıle kayıt yaptıran bırsuru acıklıse ogrencısı oldu dersheneyede yazılmanız bu sene ıcın tam zamanı olur ben bu sekılde yaptım..
BUnun tam hesabı nasıl ben de bilmiyorum.
Ama sen diploma puanını hesaplamak istiyorsan şöyle:
Başarılı olduğun dersleri kredileri ile çarp. Hepsini topla ve toplam kredine böl
Ama sen diploma puanını hesaplamak istiyorsan şöyle:
Başarılı olduğun dersleri kredileri ile çarp. Hepsini topla ve toplam kredine böl