inkılap tarihi ve atatürkçülük 2
inkılap tarihi ve atatürkçülük 2
şimdi ben inkılap tarihi 2 dersine yeni çalışmaya başladım.çıkmış soruların cevaplarını ezberledim hepsini.acaba yeterli midir?yani çıkmış soruları bilsem geçer not alabilir miyim?
Re: inkılap tarihi ve atatürkçülük 2
çıkmiş sorulara çok güvenme kıtapdan çalişmak en garantılısı sen kıtapdan çaliş bazı arkadaslarda senın yaptıgını yapmiş sorular aynı olmamiş sen en güvenkısı kıtapdan çaliş yalnız soru çözmek yarısı ve yeterlı dıgıl
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
eyvallah sağol.ya bütün derslere çalıştım ama tarihe çalışmayı sevmiyorum sözelden öss'ye gireceğim halde şu tarihe bi ısınamadım.
-
- Uzman
bazı dönem hepsi kitaptan çıkıyor bazı dönemde geçmiş sorulardan inkılabı geçmiş sorularda dahil çalışmıştım notum 100 olmamıştı 65 le geçtim severek çalışmama rağmen beni zorlayan bi dersti,okulu 8 dönemde bitiren biri olarak bir ve ikinci dönemde sorular zor oluyor 3 dönem kolay gelirdi bana ek sınavlarda 12 soru gelmişti geçmiş sorulardan ek sınavada bıraksan kolay geçersin
geçmiş sınav sorularını ezbelemeyi senden duyuyorum ben genelde çözerim yanlıslarımı düzeltirim 

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)