12-13 Mayıs Sınav Soruları ???
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
12-13 Mayıs Sınav Soruları ???
Selamlar Arkadaşlar . bu cumartesi pazar olduğumuz sorular ne zaman internette yayınlanır. sonuçlar değil sorular ve cevapları...beni aydınlatırsanız şimdiden teşekkürler bu benim ilk sınavımdı ve çok iyi geçti .........

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Re: 12-13 Mayıs Sınav Soruları ???
Belki yarın.. Belki yarından da yakın.. 
Bu hafta içinde açıklancağını söylemişler..

Bu hafta içinde açıklancağını söylemişler..

Kırklareli Üniversitesi <3
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
vallaha çok kazıktı ya felsefe ve en basitinden din dersleri . hocanın birini kafaya aldım bayandı .sonradan çıktı gitti .

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
evet bu dönem sınavları zordu seninde ilk dönemine denk getirmişler 

bence kolaydı bende gırdımGüListaN yazdı:evet bu dönem sınavları zordu seninde ilk dönemine denk getirmişler
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
derslere göre değişir belki ya da ben fazla çalışmadımserena yazdı:bence kolaydı bende gırdımGüListaN yazdı:evet bu dönem sınavları zordu seninde ilk dönemine denk getirmişler

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
serena sende herşeye karışma

MEZUN