Yalnız o edebiyat- 7 nin soruları neydi öyle yaaa. İlk defa edebiyattan sallamak zorunda kaldım birçok soruyu. Edebiyatım 90- 100 gelirken bakalım bu sefer durum ne olacak. Edebiyat-7 soruları kazıktı

edebiyat 8 den 9 tane var ama dil ve anlatım 7 de şoka girdim. ama ondanda 8 tane ve 5 yanlış saydım şimdi 8 taneden hepsinden 1 tane çıkarmı diye düşünüyorum. Ama şunu söyleyim bu dönem edebiyat ve dil anlatım soruları diğer yılların sorularından zor ve uğraşdırıcıydı fizik diğer yılların ki gibiydi sanırım sadece dil anlatım ve edebiyatta soruları biraz değişdirmişler. Bu da bize denk geldi
 edebiyat 8 den 9 tane var ama dil ve anlatım 7 de şoka girdim. ama ondanda 8 tane ve 5 yanlış saydım şimdi 8 taneden hepsinden 1 tane çıkarmı diye düşünüyorum. Ama şunu söyleyim bu dönem edebiyat ve dil anlatım soruları diğer yılların sorularından zor ve uğraşdırıcıydı fizik diğer yılların ki gibiydi sanırım sadece dil anlatım ve edebiyatta soruları biraz değişdirmişler. Bu da bize denk geldi  ama sanırım 8 sorudan 1 tane çıkar heralde
 ama sanırım 8 sorudan 1 tane çıkar heralde

din kültürü ve ahlak bilgisi 8 bence çok acaip sorular barındırıyordu.
 din kültürü ve ahlak bilgisi 8 bence çok acaip sorular barındırıyordu.   bize ne yahu hindu dinlerinden isa dan falan?  hindu dinini yada japonun şinto dinini öğrenen bir insan bu bilgiyi hayatının neresinde kullanabilir? ne kadar mantıksız bir eğitim sistemi...
  bize ne yahu hindu dinlerinden isa dan falan?  hindu dinini yada japonun şinto dinini öğrenen bir insan bu bilgiyi hayatının neresinde kullanabilir? ne kadar mantıksız bir eğitim sistemi...  

ama hepsi güzel geçti çok şükür
  ama hepsi güzel geçti çok şükür   yalnız gerçekten de Edebiyat-7 ve Dil Anlatım-7 zorlayıcı oldu ve seçmelileri ile birlikte almıştım, aksine İngilizce-7 hep geçmiş sorulardan çıktı ve Tarihte beni zorlamadı.
 yalnız gerçekten de Edebiyat-7 ve Dil Anlatım-7 zorlayıcı oldu ve seçmelileri ile birlikte almıştım, aksine İngilizce-7 hep geçmiş sorulardan çıktı ve Tarihte beni zorlamadı. 

emıne ben senın aksıne yaptım hep en sona kaldım acelede etmem yavas emın yaparımE-mine yazdı:Türk Edebiyatı 7 en çok çalıştığım dersdi diyebilirim, bu yüzden kolay geldi bana..Şimdi baktım 1 yanlış olma ihtimali var iki şık arasında kaldım hangisini işaretlediğimi hatırlayamıyorum.Yine ilk yarım saatde herkes çıktı 2 kişi kaldık beni bekleyen arkadaş beklemek istemediğinden aceleyle yaptım 5 dersim vardı acele ettiğim için kontrol edemedim fazla inşallah kaydırma yapmamışımdır