Yardımcı olabilirmisiniz....

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
evdeekmekyok
Yardımcı Asistan

Yardımcı olabilirmisiniz....

Mesaj gönderen evdeekmekyok » 18 May 2012, 04:08

Öncelikle herkeze merhabalar açık öğretim lisesi genel kültür okumaktayım , bu sınavla birlikte yaklaşık 120 kredim olucak , söylemesi ayıp bir mesleğim yok , üniversite 2 yıllık okumaya karar verdim hiç olmazsa devlet memuru olurum diye bir düşüncem var yaşım 22, ne yapmam lazım , ygs ye giricem , ygs için kaç kredim olması lazım , birde açık öğretimden üniversiteyi kaç senede bitirebilirim saygılarımla

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Re: Yardımcı olabilirmisiniz....

Mesaj gönderen serena » 18 May 2012, 04:10

evdeekmekyok yazdı:Öncelikle herkeze merhabalar açık öğretim lisesi genel kültür okumaktayım , bu sınavla birlikte yaklaşık 120 kredim olucak , söylemesi ayıp bir mesleğim yok , üniversite 2 yıllık okumaya karar verdim hiç olmazsa devlet memuru olurum diye bir düşüncem var yaşım 22, ne yapmam lazım , ygs ye giricem , ygs için kaç kredim olması lazım , birde açık öğretimden üniversiteyi kaç senede bitirebilirim saygılarımla
102 kredı olması gerekıyo ygs için
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 18 May 2012, 05:36

102 kredı olması gerekıyo ygs için[/quote]

Evet arkadaşın dediği doğru 102 kredi gerekiyor.Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.Başarılar diliyorum.

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 18 May 2012, 13:22

evdeekmekyok yazdı:Öncelikle herkeze merhabalar açık öğretim lisesi genel kültür okumaktayım , bu sınavla birlikte yaklaşık 120 kredim olucak , söylemesi ayıp bir mesleğim yok , üniversite 2 yıllık okumaya karar verdim hiç olmazsa devlet memuru olurum diye bir düşüncem var yaşım 22, ne yapmam lazım , ygs ye giricem , ygs için kaç kredim olması lazım , birde açık öğretimden üniversiteyi kaç senede bitirebilirim saygılarımla

Açıköğretim' de 2 yıllık böölümlerde var dört yıllıklar da var. Bölümlere bu linkten ulaşabilirsiniz :arrow: http://www.acikogretim.net/aof.acikogre ... umleri.htm
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön