Açık Lise & Bölümler Hakkındaki Merak Ettiğim Birkaç Soru

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
sadness_34

Açık Lise & Bölümler Hakkındaki Merak Ettiğim Birkaç Soru

Mesaj gönderen sadness_34 » 05 Eki 2008, 00:26

Öncelikle herkese selamlar. AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR bölümü öğrencisiyim 2007-2.dönemide açık liseye kayıt oldum. Neyse lafı daha fazla uzatmicam. Benim merak ettiğim kafamda takılan bazı birkaç sorularım var bunların hakkında bilgi paylaşımı yaparsanız çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler... Dediğim gibi Genel Kültür öğrencisiyim ve bu bölüm hakkında pek fazla bilgim oldugu söylenemez. Merak ettiğim sorulardan 1.si de bu diğer bölümderde Genel Kültür hariç ( Sosyal Bilimler Alanı, Türkçe-Matematik Alanı, Fen Bilimleri Alanı, Yabancı Dil Alanı ) bu alanlarda alan kredisi istenirken neden Genel Kültür'de alan kredisi yok. En berbat en kötü yada en basit bölüm oldugu için mi ? 6 ekim - 17 aralık 2008 tarihlerinde 2. kez kayıt yenilemem gerekiyor burada hangi alanı seçmeliyim. Sizce açık liselerdeki en avantajlı bölüm veya alan hangisi. Son sorum mesela Genel Kültür alanından mezun olan bir öğrenci öss sınavına girebilirmi girersede istediği üniversiteyi puanı yettiği kadarınca yazabilir mi ?
Örneğin : Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)

En kısa zamanda cevaplamaya başlarsanız çok sevinirim...

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler... Saygılarımla...

Kullanıcı avatarı
MeteHAN
Site Admin

Re: Açık Lise & Bölümler Hakkındaki Merak Ettiğim Birkaç Soru

Mesaj gönderen MeteHAN » 05 Eki 2008, 11:55

Sorularınızın cevapları için viewforum.php?f=35&sid=a2518985bf05c767d59627d8b83435c9 adresini ziyaret ediniz.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön