mesleki açık öğretim lisesine geçi,ş
mesleki açık öğretim lisesine geçi,ş
arkadaşlar aol de okuyorum . maol e geçmek istiyorum. nasıl geçiş yapabilirim? birde maol de ders saatleri nasıl oluyor? yardım edebilirmisiniz?
Re: mesleki açık öğretim lisesine geçi,ş
bu konuda halk eğitimden veriyolar diye biliyodum ben ama 147 sorman ön bilgi almanı sağlar
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Merhaba, MAÖL'e Eylül ayındaki ilk dönem kayıtları veya kayıt yenilemelerinde geçebilirsin. 10. sınıftan yüzyüze eğitime başlıyorsun ve 3 sene eğitim görüyorsun. 10. ve 11. sınıflarda haftada 2 gün okula gidiyorsun. 12. yani son sınıfta 3 gün staj yapıyor, 1 gün de okulda 4 saat ders görüyorsun. Aşağı yukarı ders saatleri şöyle;
10. sınıf : İki gün toplam 18 saat
11. sınıf : İki gün toplam 28 saat
12. sınıf : Hafta için 3 gün staj + 4 saat okulda ders.
10. sınıf : İki gün toplam 18 saat
11. sınıf : İki gün toplam 28 saat
12. sınıf : Hafta için 3 gün staj + 4 saat okulda ders.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
aynen öyle çok zaman ayırman gerek birde sınavlar var onlarda alanına göre giriyorsun ve klasik sınav oluyor.