Kopya çekince ne oluyor :)
Kopya çekince ne oluyor :)
Arkadaşlar sınav sonuçları açıklandı benim 4 sınavım kopya gözüküyor
nolacak şimdi okuldan felan atılırmıyım?

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: Kopya çekince ne oluyor :)
harbiden kopyadan haberin var mıydı?
mezuniyetini günü gününe hesaplayan biri için korkutucu birşey durduk yere kopya yazması
mezuniyetini günü gününe hesaplayan biri için korkutucu birşey durduk yere kopya yazması

İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Evet hocam vardı haberim bi hata yaptım çünkü..
şuan 60 krediye ihtiyacım kaldı ,ygsden de iyi puan aldım önümüzde ki dönem + ek sınav olursa onu fullersem anca mezun olabilirim ki zor gözüküyor bu sene
Kopyadan dolayı okuldan atmazlar sanırım?

kardeş toplu kopya olayları dısında ceza verilmiyor geçmiş olsun
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Sağolasın hocam yapcak birşey yok o zaman seneye bekleyecez mezuniyeti 

Gerçekten kopya mı çekmiştiniz birde ygsde kaç puan almıştınız ? çok yazık olmuş 

ah be adaş. ne diye çekersin uğraşırsın kopyayla felan. salla daha iyi. tutmasa bile en azından yakalanma durumun yok.üstelik tehlikelide. böyle sadece mezuniyetin uzar. umarım bir daha yapmassın. sana zarar başka kimseye değil.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
@E-MİNE aslında yüksek bir puan almadım ama bana yetecek puanı aldım 210 puan aldım 2 yıllık adalet okuyacaktım.Ek sınav olursa ve ben 2 sınavı fullersem geçiyorum ama zor gibi.
@ozgur adaş valla zaten yapamıyacağımı biliyordum sallayınca tutmuyor
biraz 3 kagıt yapalım dedik olmadı
@ozgur adaş valla zaten yapamıyacağımı biliyordum sallayınca tutmuyor

Özgür gerçekten çok şaşırdım. Mezun olmak için panikle yapmışsın ama zaten çalışırsan ek sınavlarla mezun olurdun. Hatta ikinci ek sınav bile yapılıyor talebe göre. Şimdi kopya nedeniyle iptal edilen derslerin kredisini hiçş alamadın. Neyse olmuş bitmiş artık, inşallah herşey bitmemiştir senin için, çalışmaya devam et önümüzdeki sınavlar için...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar ben insallah 2013 temmuza krediyi tamamlayacam ama ingilizce 8 den kaldımmı bir ek sınav daha veriyorlar kredim tam olsada ikinci kez kaldımmı muaf olamadıgım için ocak ayınımı beklemek zorundayım yoksa talebe göre ikinci bir ek sınav hakkı daha verirlermi
alanı kaldırmasalardı sosyal bilimlere gececektim hem anladıgım derslerin kredisi yüksek hem ingilizce 4 de kadar görüyoruz. haksızlık bu.

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
bende nasipse 2013 temmuzda mezuniyet için kredim tamam olacak lakin bu ingilizce yüzünden sanirim ocak ayına kalacagim ama iki ek sinav olursa o başka umarim oluremrah42 yazdı:Arkadaşlar ben insallah 2013 temmuza krediyi tamamlayacam ama ingilizce 8 den kaldımmı bir ek sınav daha veriyorlar kredim tam olsada ikinci kez kaldımmı muaf olamadıgım için ocak ayınımı beklemek zorundayım yoksa talebe göre ikinci bir ek sınav hakkı daha verirlermialanı kaldırmasalardı sosyal bilimlere gececektim hem anladıgım derslerin kredisi yüksek hem ingilizce 4 de kadar görüyoruz. haksızlık bu.
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Haklısın emrah hocam bi hata yaptıkemrahk yazdı:Özgür gerçekten çok şaşırdım. Mezun olmak için panikle yapmışsın ama zaten çalışırsan ek sınavlarla mezun olurdun. Hatta ikinci ek sınav bile yapılıyor talebe göre. Şimdi kopya nedeniyle iptal edilen derslerin kredisini hiçş alamadın. Neyse olmuş bitmiş artık, inşallah herşey bitmemiştir senin için, çalışmaya devam et önümüzdeki sınavlar için...

arkadaşlar ing bukadar kafaya takmayın yaww kelime ezberleyin cümle cözmeyi biraz öğrenin zaten 4-5 soru ordan geliyor..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Ümidini asla tüketme, dediğim gibi talep olursa ikinci ek sınav dahi yapıorlar. Sen yaz ayında olsakta sürekli ders çalış, geçen sene 1 kredisi eksik diye ikinci ek sınav için göndermedik dilekçe bırakmayan arkadaşlarımız vardı...ozgur06 yazdı:Haklısın emrah hocam bi hata yaptıkemrahk yazdı:Özgür gerçekten çok şaşırdım. Mezun olmak için panikle yapmışsın ama zaten çalışırsan ek sınavlarla mezun olurdun. Hatta ikinci ek sınav bile yapılıyor talebe göre. Şimdi kopya nedeniyle iptal edilen derslerin kredisini hiçş alamadın. Neyse olmuş bitmiş artık, inşallah herşey bitmemiştir senin için, çalışmaya devam et önümüzdeki sınavlar için...Bu sene ek sınav olursa 60 kredi tamamlanabilir aslında ama umudumu yitirdim ben , dersler çok zor çünkü kafa almıyor artık
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk