2012 mayıs sınavları durumunuz
2012 mayıs sınavları durumunuz
Şu tarih dersinden anlamıyorum arkadaş bitmeyecek bu okul..

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
-
- Yardımcı Asistan
Re: 2012 mayıs sınavları durumunuz
sınav sonuçların çok güzel tarih 2 ve inkilaptan nasıl kaldın aceleyimi geldi başarılar ayrıca yabancı dilin güzele benziyor nasıl gectin yabancı dili
kardeş yabancı dilde teknik düzeyde fena değilim cümle bilgisini bildiğim için sorun olmadı ama şu tarih yaktı beni neyse artık ağustosa bakacağız..
- EvolutionDestructive
- Asistan
yabancı dil cok basit ayrıca az bilmen gerek bu arada. ben bütün yabancı dilleri bitirdim 5 sınavda sanırım 8-9 varmı bılmıyorum tabide 

ben henüz öğrenemedim
ahh ahh yok mu o yabanci dil gözü kör olsun
her dönem 6 kredimi yiyo

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
yabancı dil zor değil kelime bilginin biraz olsun yaparsın ama tarih ahhhhhhhhhhhh
tarih biraz merak istiyor sanırım
kolay ders geçersiniz inş

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
yabacı dil 8 var ben bu sınavda secmeli 3 ve bende ortak derslerde olmamasına rağmen 5-6 sectim bakacağız artık
ben 20 kredi aldım ve en sevdiğim en iyi olduğum ders bi tarih bi coğrafya.ne de olsa sözelciyim.geometriyi geçemiyorum ben de.allah yardımcımız olsun.