Aöl'den Maöl geçiş bi bakabilirmisiniz ??
Aöl'den Maöl geçiş bi bakabilirmisiniz ??
Öncelikle herkese merhabalar ben aöl öğrencisiyim , maöl kayıt yaptırmak istiyorum 63 kredim var ve öğrenim gördüğüm dönem 6 sorum şu kaydımı aldırırsam kaçıncı sınıftan başlarım bölüm olarak istediğim bölümü seçebilirmiyim ve kredilerim direk geçermi bir de ortalama kaç yılda mezun olunuyor şimdiden teşekkürler .
Re: Aöl'den Maöl geçiş bi bakabilirmisiniz ??
Merhaba, Eylül ayında ilk dönem kayıtlar/kayıt yenilemeler başladığı zaman kaydını MAÖL'e aldırabilirsin. Bunun için bölgende yüzyüze eğitim veren meslek lisesine başvuracaksın. Şuan ortak kredileri kaç ise, direkt MAÖL'e geçer. Eğer alanlı bir bölüm okuyorsan şuan, alan kredilerin silinir, geçişte o krediler MAÖL'e geçmez. Geçiş yaptığın zaman direkt yüzyüze eğitime 10. sınıftan başlarsın ve eğitim 3 yıl sürer. Son sınıf yani 12. sınıfta staj görürsün...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk