İmam hatipten , giyim üretim bölümüne nasıl geçiş olur ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
bsrks_

İmam hatipten , giyim üretim bölümüne nasıl geçiş olur ?

Mesaj gönderen bsrks_ » 18 Haz 2012, 22:30

.

Arkadaşlar imam hatip bölümü 9. sınıf öğrencisiyim ilk senem bitti ama giyim üretim bölümüne geçmeye karar verdim .neredeyse maol'daki bütün telefon numaralarını aradım ama açıklayıcı birşey söylemiyorlar ,lütfen yardımcı olur musunuz ? böyle geçiş yapan arkadaşlar var mı acaba ? kayıtlar ağustosta başlıyormuş ama kayıt yenilemede haziranın 19 unda ,ben şimdi kayıt yenileme yapıcak mıyım yoksa ağustosu mu bekliyeceğim? lütfen yardımcı olunn çokkkk çaresiiizimmmmm :( :( :( :( :( :( :( :( :(

bsrks_

Re: İmam hatipten , giyim üretim bölümüne nasıl geçiş olur ?

Mesaj gönderen bsrks_ » 18 Haz 2012, 22:47

bii fikriiii olannn yok muuu ?

bsrks_

Mesaj gönderen bsrks_ » 18 Haz 2012, 23:15

tamam eylülde ama napıcam ben eylülde ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 19 Haz 2012, 02:17

Şuan örgün imam hatip mi okuyorsun, yoksa MAÖL imam hatip programını mı?

Ayrıca geçiş işlemini yeni kayıtlarda yapıyorsun. Kayıt yenilemelerde de oluyordu önceden ama artık yeni kayıtlarda oluyor diye biliyorum. Zaten daha erken, kayıt yenileme / yeni kayıt kılavuzları yayınlandığı zaman detaylı olarak öğrenebilirsin. Semtinde ya da gidebileceğin yakın bir muhitte bulunan ve "giyim" bölümü yüzyüze eğitimi veren meslek lisesinde kaydını yaptıracaksın. Eğer yakınında istediğin bu alanın dersi veriliyorsa tabi ki kayıt yapabilirsin. Çünkü her lise açık lise olarak her bölümü okutmuyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

noxx

Mesaj gönderen noxx » 19 Haz 2012, 06:55

eylülde meslek lisesine gideceksin kayıt olacaksın bu ordada alan değiştireceğini söyle dilekce yazıyorlar şahsen ben elektrik bölümünden bilişime son günde gectim belgelerimi aps ile göndermiştim o zaman ankaraya şimdi meslek liseleri direkt yapıyor

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön