İyi günler arkadaşlar. Benim şuan 132 kredim var. Ek sınava girmek için mezuniyetine 30 kredi kalması gerektigi söyleniyor bu doğrumudur :S yani 162 kredi olacak en az?
Şimdi ben temmuzda ki sınavda örnegin 28 kredi alırsam 160 kredim oluyor ek sınava giremiyormuyum ? Hiç bir yolu yokmu ek sınava girmenin :S
Eğer temmuzda 30 kredi alamazsam ek sınava giremiyorum (başka yolu yoksa ) ve bu demek oluyor ki ocak ayında yapılacak sınavlarda dahi mezun olamıyorum en erken seneye bu ayda mezun oluyorum doğrumu :S
EK SINAV KREDİSİ HAKKINDA
Re: EK SINAV KREDİSİ HAKKINDA
Sanırım öyle olucak ek sınava sadece 30 kredisi eksik olan ögrenciler girebilir.

Bir dakika ya niye ümitsizliğe kapılıyorsun. 30 kredi alınabilen bir kredi. Tecrübe ile sabittir. Bir çok arkadaşımız alabiliyor sen neden alamam diyorsun. Bence çalış yapılmayacak bir yanı yok arkadaşım. Önümüzde bir aydan fazla zaman var. Düzenli çalışabilrsen olmayacak iş değil. Umarım mezun olursun hayırlısı olsunozgur06 yazdı:İyi günler arkadaşlar. Benim şuan 132 kredim var. Ek sınava girmek için mezuniyetine 30 kredi kalması gerektigi söyleniyor bu doğrumudur :S yani 162 kredi olacak en az?
Şimdi ben temmuzda ki sınavda örnegin 28 kredi alırsam 160 kredim oluyor ek sınava giremiyormuyum ? Hiç bir yolu yokmu ek sınava girmenin :S
Eğer temmuzda 30 kredi alamazsam ek sınava giremiyorum (başka yolu yoksa ) ve bu demek oluyor ki ocak ayında yapılacak sınavlarda dahi mezun olamıyorum en erken seneye bu ayda mezun oluyorum doğrumu :S

kesinlikle umutsuzluğa kapılma bence çalışırsan yaparsın.eğer ortak derslerin bittiyse seçmeli ders seç ama kredisi yüksek olanları seç ki az ders seçmiş olursun.böylelikle kafan çok fazla bölünmez.o dersleri çok çalışıp geçersin.