KİTAP ALIMI HAKKINDA
KİTAP ALIMI HAKKINDA
Bir şey sormak istiyorum şimdi ben maol öğrencisi olarak dersleri sectim kitapları okuldanmı yoksa halk eğitimdenmi alaçağım okul bize 3 . dönem kitap yok diyor şaştım kaldım
- bursa_sezen
- Uzman Doktor
Re: KİTAP ALIMI HAKKINDA
kayıt oldugun okuldan alabılıyorsun kıtaplarını
Halk Eğitm'de kitap vermiyorsa, meslek lisesi dışında çevrendeki görevli düz liselerden de alabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ya bizim okuldakilere ne demeli kitap oldugu halde vermiyorlar 29 hazirandan sonra vereceklermiş 

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
benim kayıt yaptırdığım okulda 2 kitap anca bulaibldim başka bir okul daha veriyodu diğerlerini ordan aldım şunuda anlamadım benim kayıt yaptırdığım okul merkezde ama diğer okul uzak da otobüsele gitmek gerekiyo bu kitap dağıtanları anlamıyorum 1 okulda hiç olmazkan diğer okulda bir çok kitap var
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Bu konuda çözüm bulamıyorlar eskisi halk eğitime verseler daha iyi olur ben bıktım artık kitap aramaktan..
hangi konuya çözüm buluyorlar ki zaten.