Arkadaşlar merhaba.
Bugün MEB'in açık liseye kayıtlar konusunda sınırlama getirebileceğini duydum. Yani örgün eğitimden açık liseye geçişleri zorlaştırıp yaş sınırı getireceklermiş. Kayıtla alakalı bilgi almak için gittiğimde kayıtların Ağustos'ta başlayacağını ancak MEB'in yaş sınırı getirmek istediğini söylediler.Bir bilginiz var mı çünkü eğer beni almazlarsa o saatten sonra başka bir okula gitmem imkansız olacak, kayıtlar bittiğinden dolayı. Şu an Lise 3'e geçtim, teşekkürler.
acil, Açık lisede yaş sınırı
-
- Çırak
acil, Açık lisede yaş sınırı
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Diploma Notu : 85,66
Re: acil, Açık lisede yaş sınırı
Bu konuyu ilk kez senden duydum. Ama böyle birşeyin olma ihtimali az, çünkü yeni 4x3 eğitim sisteminde isteyen ilkokul 8'den sonra açık liseye geçebilecek, bu yasa ile verilen bir hak. 8. sınıftan sonra zaten öğrenci en fazla 14-15 yaşında olacak. Dolayısıyla böyle bir yaş sınırı pek mümkün görünmüyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
sanırım üst yaş sınırı olur
http://www.egitimnerede.com/haber_detay ... &year=2012
Bu haberle açık lisenin ilgisi yok. AÖL yaygın eğitim kapsamındadır ve yaygın eğitimlerin hayat boyu öğrenme sloganları nedeniyle öğrenci istediği yaşta okula kaydolabilir ve mezun oluncaya kadar okuldan ilişiği kesilmez...noxx yazdı:sanırım üst yaş sınırı olur
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
Ben de ilk kez onlardan duydum ve zaten 2 gündür bununla uğraşıyorum, bir anda her şey altüst olacak diye baya korkmuştum açıkçası. Sizin dediğiniz gerçekten çok mantıklı, inşallah devlet buna da karışmaz ve istediğim gibi okurum. Teşekkür ederim.emrahk yazdı:Bu konuyu ilk kez senden duydum. Ama böyle birşeyin olma ihtimali az, çünkü yeni 4x3 eğitim sisteminde isteyen ilkokul 8'den sonra açık liseye geçebilecek, bu yasa ile verilen bir hak. 8. sınıftan sonra zaten öğrenci en fazla 14-15 yaşında olacak. Dolayısıyla böyle bir yaş sınırı pek mümkün görünmüyor...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK