YABANCI DİL

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
noxx

YABANCI DİL

Mesaj gönderen noxx » 29 Haz 2012, 07:02

Merhaba arkadaşlar ben maol ögrencisiyim birşey soracağım benim zorunlu derslerde ing5 ing6 gözükmüyor fakat ders seçme ekranında ortak şimdi ben bunları seçmeliyim yoksa daha kolay dersmi secmeliyim
not:
Mesleki Açık Öğretim Lisesinde İmam-Hatip hariç diğer alanlarında Yabancı Dil 5 ve Yabancı Dil 6 dersleri, Mesleki Açık Öğretim Lisesi İmam Hatip Programında ise Yabancı Dil 5, Yabancı Dil 6, Yabancı Dil 7 ve Yabancı Dil 8 dersleri öğrencilerimize kademeli olarak zorunlu ortak ders olarak eklenmektedir. Bazı öğrencilerimizin zorunlu dersleri arasında bulunmayan bu dersler ders seçme ekranında ve alabileceği dersler arasında ortak ders olarak görülmektedir. Bu durumda bu dersleri seçmek zorunda değilsiniz Ancak 2012-2013 öğretim yılına kadar mezun olamayan bütün öğrencilerimiz bu derslerden sorumlu olacaklardır. Zorunlu dersleri arasında yukarıda belirtilen dersleri gören öğrencilerimiz bu dersleri seçmek ve başarılı olmak zorundadır.
Örneğin: Mesleki Açık Öğretim Lisesi İmam Hatip Alanına kayıtlı bir öğrenci toplam dönemi 7 ve üzeri ise Yabancı dil 5 ve Yabancı dil 6 derslerinden sorumlu olmayacaktır. Aynı öğrencinin dönemi 6 ve aşağısı ise bu derslerden sorumlu tutulacaktır. Bu şekilde 2012-2013 Öğretim yılı itibari ile mezun olamayan her öğrenci bu derslerden sorumlu tutulacaktır.

emrahk
Onursal Üye

Re: YABANCI DİL

Mesaj gönderen emrahk » 29 Haz 2012, 16:33

Verdiğin notta da söylendiği gibi, Temmuz sınavı veya ek sınavla mezun olamayan tüm MAÖL öğrencileri 2012-2013 eğitim yılının ilk dönemi itibariyle İngilizce 5-6-7-8 derslerinden sorumlu olacaklar. Sen de bu sene mezun olmayacaktın diye biliyorum, dolayısıyla sana da Eylül'deki ilk dönem kayıt yenileme ile bu dersler zorunlu olarak eklenecek. Şimdiden seçip, geçmeye veya muaf olmak için uğraşmanı tavsiye ederim. MAÖL öğrencisi olduğun için zaten bu dönem 40 kredilik ders seçeceksin, aralarında bunlar da olsun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

noxx

Mesaj gönderen noxx » 29 Haz 2012, 20:46

zaten bunları sectim 2-3-4 gecmiştim ozaman değiştirmiyim ben dersleri sectim çünkü...

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 29 Haz 2012, 23:18

Dönemin yetiyorsa, İngilizce 7-8'i de seçebilirsin. Ama yetmiyorsa, onlar da seneye zorunlu olacağı için onları da geçersin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

noxx

Mesaj gönderen noxx » 01 Tem 2012, 09:16

onlarada yeter.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön