kitapların üstünde yazan sayılar dönemlerimi belirtiyor

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kilitli
cananxxx
Acemi

kitapların üstünde yazan sayılar dönemlerimi belirtiyor

Mesaj gönderen cananxxx » 16 Eki 2008, 07:48

öncelikle merhaba kitaplar henüz elimime ulşamadı o yüzden internetten çalışıyorum ama anlamadıgım bişi var kitaplar 1 2 3 4 5 6 7 8 diye mesela saglıkbilgisi1 sadece 1. dönem içinmi? şimdi biz bir dönemde 1 kitaba baştan sona kadar çalışacakmıyız ama örgün egitimdekiler aynı konuları aynı kitabı 2 dönem işliyor ben hiç anlamadım yani bilgilendirirseniz çok ama çok sevinecegim. :(
En son cananxxx tarafından 16 Eki 2008, 13:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
MeteHAN
Site Admin

Re: lütfen yardımmmm

Mesaj gönderen MeteHAN » 16 Eki 2008, 13:20

Konu başlığını sorunuza uıygun olarak değiştirdiğiniz zaman yanıt verilecektir.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=1&t=3

Kullanıcı avatarı
MeteHAN
Site Admin

Re: kitapların üstünde yazan sayılar dönemlerimi belirtiyor

Mesaj gönderen MeteHAN » 16 Eki 2008, 15:55

Kitapların üzerinde yazan sayılar dönemleri belirtir. Örneğin Fizik 1 kitabı 1. dönem konularını kapsar ve sınavda kitabın içindeki tüm konulardan soru gelir.
Örneğin Matematik 1-2 kitabı 1. ve 2. dönemin konularını kapsar. Matematik 1-2 kitabının ilk 3 ünitesi Matematik 1 dönemini kapsar. Kitabın 4.ünitesi ise Matemetik 2 dönemini kapsar.

Açıköğretim Fakültesi Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Prog

Madde6. Kayıt için başvuru tarihi, süresi, şekli, kayıtta istenecek belgeler ve kayıt koşulları, ilgili fakültelerin yönetim kurullarınca ortak olarak belirlenir.

Madde7. Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kaydolabilmek için aşağıdaki şartları taşımak gerekir.

a) Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Çocuk Gelişimi ve Bakımı bölümlerinden mezun olmak.
b) Yükseköğretime giriş sınavları sonunda fakülteye kayıt hakkı kazanmış olmak.

c) Kayıt için dekanlıkça öngörülen belgeleri sağlayıp, koşulları yerine getirmek.

d) Yasa, Yönetmelik ve fakülte yönetim kurulunca belirlenen harç ve bedelleri ödemiş olmak. Kayıt Hakkının Kaybedilmesi

Kilitli

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön