TELAFİ SINAVLARI

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
noxx

TELAFİ SINAVLARI

Mesaj gönderen noxx » 15 Tem 2012, 21:08

Daha önceki yıllarda yapılan telafi sınavları bu sene yapılmadı , sanırım sistemi dahada zorlaştırıyorlar bana öyle geldi..

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Re: TELAFİ SINAVLARI

Mesaj gönderen lilas » 16 Tem 2012, 20:19

İlk defa duydum o ne ki :?:
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
by_scorpion
Asistan

Mesaj gönderen by_scorpion » 16 Tem 2012, 22:54

Arkadaşın telafi sınavı dediği Ek sınav. Ek sınavlar daha belli değil.Çünkü 18 yaşından büyükler için yapılan 3. sınavlar daha yapılmadı.

noxx

Mesaj gönderen noxx » 19 Tem 2012, 01:08

onu demiyorum okulun yaptığı yüzyüze için olan sınavı söylemiştim.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Tem 2012, 00:00

noxx yazdı:onu demiyorum okulun yaptığı yüzyüze için olan sınavı söylemiştim.
Buna yüzyüze eğitim verilen okullar karar veriyor. Bazı okullar hiç yapmazken, bazıları her sene yapıyorlar. MAÖL müdürlüğünün değil, okulun bireysel kararı bu kurtarma sınavları. Sizin okul bu sene yapma kararı almamış demek ki...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

noxx

Mesaj gönderen noxx » 21 Tem 2012, 08:29

Aynen öyle geçen sene yapıldı bu sene püff dediler.. iyiki alttan dersim kalmamış arkadaşlar verip geçeriz diyorlardı ama malesef olmadı bide her okul ayrı yapıyorya ona uyuz oluyor insan aşağıdaki okul yaptı bizde tık yok geçmiş olsun

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön