Yeni Askerlik Kanununa Göre Tecil Tecrübem Müjde
Yeni Askerlik Kanununa Göre Tecil Tecrübem Müjde
Açıköğretim Lisesi Sosyal Bilimler Öğrencisiyim 2009 Yılında Kayıt Oldum 2012 İtibari İle 11.Dönemdeyim.Ve Bügün Askerlik Şubesine Gittim 3 Yıllık Tecil Hakkı Verdiler 31.12.2015'e Kadar Tecilliyim.Tabiki Halk Eğitim Merkezinin Hazırladığı Ek-c Ve Öğrenci Belgesi İle
Re: Yeni Askerlik Kanununa Göre Tecil Tecrübem Müjde
Hayırlı olsun, yalnız şunu söyleyeyim 3 yıl okurken bir anda tecil yapmazlar. Yani sana verilen kağıtta 2015 yazsa da, sen her sene öğrenciliğini belgelemek için ek-c2 belgesinin şubene götürmelisin. Yoksa tecilin iptal olur. 3 yıl tecil ancak diploma ile yapılıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bende seneye mezun olucam. eğer üniversiteye gıremezsem diplomamla 3 yıl tecil ettirebiliyomuyum?
Diplomayla 3 yıl tecil ettirebilirsiniz.kkaann yazdı:bende seneye mezun olucam. eğer üniversiteye gıremezsem diplomamla 3 yıl tecil ettirebiliyomuyum?
Bende açık ögretim genel kultür bölümündeym 11. dönem bugün tecil ettirdim 31.12.2017 di tarihıne kdar tecilliyim.