aöl imam hatip kayıt hakkında?
aöl imam hatip kayıt hakkında?
arkadaşlar imam hatip lise 2 de 2010 da devamsızlıktan kaldım ve 2011 de aöl ye kayıt yaptırdım ama ders seçimöi felan yapmadım o yüzden siliktir..Bu sene aöl kayıt yaptımayı düşünüyorum yeni kayıt mı yoksa kayıt yenileme mi yapmam lazım ve okuduğm lise 1 in faydası olur mu kaç senede bitirebilirm 93 doğumluyum bu arada askerlik tecil hakkım olur mu?
ADINI DAĞLARA YAZDIĞIMMM?PEH NE YAZACAM BE?BİZ KALBİMİZE YAZDIK, KENDİMİZ DAHİ GÖRMEYİZ...VAY BEE...
Re: aöl imam hatip kayıt hakkında?
Merhaba, silik öğrenci isen hem kayıt yenilemelerde, hem de yeni kayıtlarda öğrenciliğini aktif ettirebilirsin. Ağustos sonu - Eylül başı gibi başlar kayıtlar, o zaman gidip bölgendeki görevlendirilmiş liselerden birinde kaydını aktifleştirebilirsin. Örgünde okuduğun lise 1'in başarılı tüm derslerinin kredisi AÖL'ye geçecektir, yani 0 kredi ile başlamazsın. 1993 doğumlu isen de, artık yeni sistemle AÖL öğrencilerine tecil hakkı verildiği için askerliğini tecil ettirebilirsin.
Şu da var, açık meslek lisesi imam hatip programına kayıt yaptırırsan, haftanın belli günleri okula gidip ders görürsün, tıpkı örgünler gibi. Ben düz lise okumak istiyorum dersen de, o zaman AÖL programında klaırsın, karar senin...
Şu da var, açık meslek lisesi imam hatip programına kayıt yaptırırsan, haftanın belli günleri okula gidip ders görürsün, tıpkı örgünler gibi. Ben düz lise okumak istiyorum dersen de, o zaman AÖL programında klaırsın, karar senin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk