elektrik elektronik teknisyenligi
-
- Çırak
elektrik elektronik teknisyenligi
meraba arkdaslar genel kültür alanında 25 kredim kaldı yüz yüze egitimim de de son sınıfta tek dersim kaldı yüz yüze egitimin bitmesi için ek sınav yapılırsa ins gecerim yüz yüze egitim biter genel kültürüde bitiririm sorunum şu ben liseden mezun oldugm da lise diplomam la elektrik elektronik teknisyenligi yapabilrmiyim yada teknisyen olmam için ne gerekiyor. bi sorum daha var oda meslek lisesinden ünversiteye sınavsız 2 yıllık geciş hala devam ediyrmu bazıları kalkı bazıları devam ediyor diyo net bilgisi olan varmı

Re: elektrik elektronik teknisyenligi
Lise mezunu olarak bir işe girersen çalışırsın ama teknisyen olman için yüksekokul diploması gerekli. 2 yıllık bir MYO mezunu olursan ancak istediğin işi yapabilirsin. Sınavsız 2 yıllık geçişler devam ediyor, kalkması söz konusu değil...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
cevabınz için tesekkür ederim bana üniversiteyle ilgili yada okulumla ilgili öneride bulunan yok üniversite hakkındada bişey bilmiyorum yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. ben liseden mezun olduktan sonra üniversiteyi açıktan okumayı düsünüyorum elektrik elektronik teknisyenligi bölümüne direk girebilirm ozman degilmi. yada sizin bi öneriniz varmı yardım edin lütfen

Açıktan elektirk-elektronik ile ilgili bir bölüm yok. Eğer bu bölümü istersen örgün bir 2 yıllık MYO'na sınavsız geçiş yapabilirsin. Yoksa illa ki AÖF okumak istersen, dediğim gibi teknisyen olacağın bir bölüm yok, elektrik-elektronikten tamamen farklı bölümlere girersin o zaman...adrakdogan yazdı:cevabınz için tesekkür ederim bana üniversiteyle ilgili yada okulumla ilgili öneride bulunan yok üniversite hakkındada bişey bilmiyorum yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. ben liseden mezun olduktan sonra üniversiteyi açıktan okumayı düsünüyorum elektrik elektronik teknisyenligi bölümüne direk girebilirm ozman degilmi. yada sizin bi öneriniz varmı yardım edin lütfen
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk