ACİL
-
ACİL
Ben acık ögretim lisesinde okuyorum ve üniversite sınavlarına girdim ayrıca yerleştirildim gediz üniversitesine yalnız daha hala mezun olamadım son sınavlarla bitirebilicegimi sanıyodum ama hala mezun olamadım bu durumda bana yardımcı olmanızı istiyorum lütfen kayıt yaptırıp aynı şekilde lise derslerimi vermem mümkünmüdür yani şuan cok zor durumdayım ve ne yapıcagımıda acıkcası bilmiyorum yardımcı olabilrmisiniz

-
Re: ACİL
ya ben düz liseden geciş yaptım aöl ama dönemim 6 görünüyo 8 olması isteniliyo benim normal lisede okuduklarım görünmüyo peki bu konu hakkında ne yapabilirm
Re: ACİL
Önemli olan "Toplam Dönemi" yazan ksımdır. O kımdaki dönemin 8 veya üzeri ise ek ınava girebilirsin. "AÖL'de okuduğu dönem" yazan yeri dikkate alma...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk