üniversite ye kayıt cıkme belgesı gec gelırse ne ıle kayıt

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
HATİP
Çırak

üniversite ye kayıt cıkme belgesı gec gelırse ne ıle kayıt

Mesaj gönderen HATİP » 23 Ağu 2012, 16:51

MERHABA .acıklıseden mezun oldum bu son sınavla sımdı nasıl bı belge goturecegım kayıt için üniversıteye ii gunler

emrahk
Onursal Üye

Re: üniversite ye kayıt cıkme belgesı gec gelırse ne ıle kay

Mesaj gönderen emrahk » 23 Ağu 2012, 17:56

Kardelen link vermiş ama sen şuan mezunsun. Yani o linkteki yazı değil de, seni çıkma belgesi ilgilendiriyor. Şimdi resmen "mezun" yazıyorsa öğrenci girişinde. Hiç vakit kaybetmeden bugün şu linkteki "çıkma belgesi istek dilekçesinin" çıktısını alıp eksiksiz doldur;

http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf

Sonra Ziraat Bankası'na gidip 10 TL "AÖL diploma harcı" adı altında para yatırıp dekontunu al. Daha sonra dilekçeyi, bir adet nüfus kağıdı fotokopini ve AÖL diploma harcı dekontunu bir zarfa koyup PTT APS veya kargo firmalarından birinden aşağıdaki adrese gönder. AÖL çıkma belgeni dilekçeye yazacağın adresine postalayacak, sen de o belge ile üniversiteye kaydını yaptıracaksın...

M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara

Eğer MAÖL mezunu isen, dilkeçeyi MAÖL sitesinden indir ve adresine de yine MAÖL'ün adresini yaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

HATİP
Çırak

Mesaj gönderen HATİP » 23 Ağu 2012, 18:03

SAOL kardes de simdi ya gec gelırse dıyorum o zaman neyapacagız hangı belge ıle basvuracagız pekı :(

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Ağu 2012, 18:06

HATİP yazdı:SAOL kardes de simdi ya gec gelırse dıyorum o zaman neyapacagız hangı belge ıle basvuracagız pekı :(
Sen bugün hemen hallet. Elbet gelir merak etme...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

HATİP
Çırak

Mesaj gönderen HATİP » 23 Ağu 2012, 18:08

TAMAM saol sımdı gıdecegım halletmeye de hanı dıyolar bazen gec gelıyo da o yuzden

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Ağu 2012, 18:11

HATİP yazdı:TAMAM saol sımdı gıdecegım halletmeye de hanı dıyolar bazen gec gelıyo da o yuzden
7 gün var Ağustos'un bitmesine. Sonra 5 gün kayıtlar sürecek, o zamana gelir merak etme. Ankara'ya gitme şansı olan elden alsın ama olmayan bir saniye beklemeden dilkeçesini yollasın...

Mustafa Kemal Atatürk

HATİP
Çırak

Mesaj gönderen HATİP » 23 Ağu 2012, 18:14

pekı hazır mı cıkma belgelerı onu da sorayım da

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Ağu 2012, 18:15

HATİP yazdı:pekı hazır mı cıkma belgelerı onu da sorayım da
Çıkma belgesi diploma gibi değil. Her çıktı gibi ekranda yazdır diyorlar, sonra imza ve kaşe basıyorlar. 30 saniyelik iş... :D

Mustafa Kemal Atatürk

HATİP
Çırak

Mesaj gönderen HATİP » 23 Ağu 2012, 18:17

pekı hıc kısa zaman da alan tanıdıgın var mı ya valla ankara bıze uzak bu yuzden dedım :9

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Ağu 2012, 18:20

3-4 günde gelen de var. Ama geç gelen olmadı da değil açıkçası forumda... Ama ben işin ciddiyetinden erken yollayackalarını düşünüyorum...

Mustafa Kemal Atatürk

HATİP
Çırak

Mesaj gönderen HATİP » 23 Ağu 2012, 18:22

KATILIYORUM SIZE INSALLH ERKEN GELIR YA

gül kılıç
Doktor

Mesaj gönderen gül kılıç » 29 Ağu 2012, 06:41

darısı olmayanların basına.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön