Üniversiteyi Kazanıp Ek Sınava Kalanlar
Üniversiteyi Kazanıp Ek Sınava Kalanlar
arkadaşlar sorunumuz malum kayıtlarda ne yapacağımız bazı arkadaşlar belge verilecek bize diyor ama henüz yapılan bir açıklama vs yok bilgisi olan varsa bu konudan ilerletebilir mi ? Teşekkürler.
Re: Üniversiteyi Kazanıp Ek Sınava Kalanlar
Şu linki okuyabilirsiniz http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 67fdcbfa70

Teşekkürler bilginiz için birde merak ettiğim şu soru var ; biz ek sınav için kayıt yenileme yapıcaz ama dönemimiz artıcak mı ? 10 dönemken 11. dönem mi olacak ? Yoksa sadece ek sınav diye mi olacak kayıt yenileme dönem uzaması kötü olur.
Arkadaşlar ben mesleki açıköğretim öğrencisiyim birtek okuldaki derslere kaldım mezun olacam yani ama okulun açıköğretim sorumlusu müdür yardımcısıyla görüştüm üniversiteye kayıtlar yetişmiyor böyle böyle bir şekilde kayıt olmamız lazım dedim yapacak birşey yok dedi kesin resmi birşey yok mu bu konuda ne zaman açıklayacaklar :S
Ek sınav için kayıt yaptığında dönemin artmaz. Müdür yardımcısına bakma sen. Kripton'un verdiği linkte de azdığım gibi, kaydınızı yaptırabileceksiniz. AÖL sitesinden çnümüzdeki günlerde yapılacak duyuruyu bekliyoruz...Hmzx13 yazdı:Arkadaşlar ben mesleki açıköğretim öğrencisiyim birtek okuldaki derslere kaldım mezun olacam yani ama okulun açıköğretim sorumlusu müdür yardımcısıyla görüştüm üniversiteye kayıtlar yetişmiyor böyle böyle bir şekilde kayıt olmamız lazım dedim yapacak birşey yok dedi kesin resmi birşey yok mu bu konuda ne zaman açıklayacaklar :S
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk