çok önemli lütfen yardım!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

çok önemli lütfen yardım!

Mesaj gönderen nefes » 25 Ağu 2012, 17:27

arkadaşlar benim toplam kredim 201 alan kredim 66 ve alan derslerimin tamamı muaf durumunda ancak muaf dersleri seçip geçersem kredimi alabiliyorum.. bnm sorum şu; bu muaf derslerin tamamını vermek mi gerekiyor yoksa krediyi tamamlıyınca mezun olabiliyor muyum?
şimdiden teşekkür ederim..

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: çok önemli lütfen yardım!

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 25 Ağu 2012, 17:32

nefes yazdı:arkadaşlar benim toplam kredim 201 alan kredim 66 ve alan derslerimin tamamı muaf durumunda ancak muaf dersleri seçip geçersem kredimi alabiliyorum.. bnm sorum şu; bu muaf derslerin tamamını vermek mi gerekiyor yoksa krediyi tamamlıyınca mezun olabiliyor muyum?
Mademki muaf olmuşsunuz o zaman verme zorunluluğunuz kalkmış.
Kredinizi tamamlamanız yeterli olur...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nefes » 25 Ağu 2012, 17:37

ama alan kredimin 80 olması gerekiyor diye biliyorum bu durumda mezun mu oluyorum?

Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nefes » 25 Ağu 2012, 17:45

Yağmur damlaları yazdı:
nefes yazdı:arkadaşlar benim toplam kredim 201 alan kredim 66 ve alan derslerimin tamamı muaf durumunda ancak muaf dersleri seçip geçersem kredimi alabiliyorum.. bnm sorum şu; bu muaf derslerin tamamını vermek mi gerekiyor yoksa krediyi tamamlıyınca mezun olabiliyor muyum?
Mademki muaf olmuşsunuz o zaman verme zorunluluğunuz kalkmış.
Kredinizi tamamlamanız yeterli olur...
peki ortak derslerde girmek şartmı? teşekkür ederim..

vişneçürüğü
Doktor

Mesaj gönderen vişneçürüğü » 25 Ağu 2012, 19:44

evet alanın neyse. ( genel kültür hariç) alanın kredin 80 olması lazım... bunun için ders seçiceksin ve geçiceksin..
Seçenek olarak alan kredini tamamlayabilmen için sadece muaf olduğun dersler kalıyorsa. onlardan seçip 80 oluncaya kadar onları vermeye çalşcaksın. Alan kredin 80 olduğu anda arkana bakmadan git :D cunki mezunsun:D

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN

Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nefes » 25 Ağu 2012, 20:02

vişneçürüğü yazdı:evet alanın neyse. ( genel kültür hariç) alanın kredin 80 olması lazım... bunun için ders seçiceksin ve geçiceksin..
Seçenek olarak alan kredini tamamlayabilmen için sadece muaf olduğun dersler kalıyorsa. onlardan seçip 80 oluncaya kadar onları vermeye çalşcaksın. Alan kredin 80 olduğu anda arkana bakmadan git :D cunki mezunsun:D
alanım fen.. bu durumda benim 14 kredim kalmış oluyor sonunda ya :D teşekkür ederim...

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön