maol de okuyosan sanırım okula götürmen gerekiyo..halkeğitim sadece düz liseleri kabul ediyo diye biliyorum...pence yazdı:Arkadaşlar ek sınav kaydının dekontlarını okula değilde halk eğitim merkezine götürsem olur mu ? çünkü daha yakın ve kolay oluyor yeni düzenleme sonrası maöl de okuyanları kabul etmiyorlar ama ek sınav olduğu için halk eğitim alırmı ? yoksa uğraşmayım direk okula gideyim.
Ucunda mezuniyet var.. Okul uzak olsa da yürü...pence yazdı:Arkadaşlar ek sınav kaydının dekontlarını okula değilde halk eğitim merkezine götürsem olur mu ? çünkü daha yakın ve kolay oluyor yeni düzenleme sonrası maöl de okuyanları kabul etmiyorlar ama ek sınav olduğu için halk eğitim alırmı ? yoksa uğraşmayım direk okula gideyim.

En az çalıştığım sınavdan bu kadar kredi almam beni Tembel Garfield'a dönüştürmez umarım
 En az çalıştığım sınavdan bu kadar kredi almam beni Tembel Garfield'a dönüştürmez umarım  İngilizcem 5'e kadar 85-100 notlarında iken İngilizce-6'da geçemedim.. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. (-_-)
 İngilizcem 5'e kadar 85-100 notlarında iken İngilizce-6'da geçemedim.. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. (-_-)pence yazdı:Bugün 3 banka gezdim bankamatikler almıyor ek sınav için 20 lirayı yatıramadım. böyle durumda olan varmı ? ek sınav olduğu için sanırım böyle bi durum oldu. Şimdi halk eğitim elden mi alıyor parayı acaba ? yoksa maöl olduğumuz için okul mu elden alıyor ek sınava giren arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Hep sorun oluyor yav

pence yazdı:maöl dekileri halk eğitimler sorun yapmadan hemen alıyor mu ?

Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah geç olmadan bitirirsinAÇIK ACEMİ yazdı:7 dersin 6 tanesini geçtim 11 kredi aldım toplam 44 kredim var daha yolun çokkkkkkkkk başındayım
 )
)Lejyoner yazdı:Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah geç olmadan bitirirsinAÇIK ACEMİ yazdı:7 dersin 6 tanesini geçtim 11 kredi aldım toplam 44 kredim var daha yolun çokkkkkkkkk başındayım)