ek sınav hakkında yardım!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

ek sınav hakkında yardım!

Mesaj gönderen nefes » 27 Ağu 2012, 20:55

arkadaşlar benim ek sınava girme hakkım var.. yalnız bu sınavda kredimi tamamlayamazsam kayıt yenilemek için 2. dönem kayıt yenileme tarihini mi bekliyeceğim yoksa bu dönem yenileyebilir miyim?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: ek sınav hakkında yardım!

Mesaj gönderen kripton » 27 Ağu 2012, 21:07

Eylül ayındaki ek sınava girersiniz. Kredinizi tamamlayamazsanız ya da ortak derslerinizi veremezseniz mezun olamazsınız. Ha bi ihtimal 2. ek sınav olursa o sınavla şansınızı tekrar denersiniz. Onda da geçemezseniz ilk kayıt yenilemede kayıt yenilersiniz. 2. dönemi beklemeye gerek yok.
Resim

Kullanıcı avatarı
nefes
Yardımcı Asistan

Re: ek sınav hakkında yardım!

Mesaj gönderen nefes » 27 Ağu 2012, 21:11

kripton yazdı:Eylül ayındaki ek sınava girersiniz. Kredinizi tamamlayamazsanız ya da ortak derslerinizi veremezseniz mezun olamazsınız. Ha bi ihtimal 2. ek sınav olursa o sınavla şansınızı tekrar denersiniz. Onda da geçemezseniz ilk kayıt yenilemede kayıt yenilersiniz. 2. dönemi beklemeye gerek yok.
benim sadece 14 kredim kaldı mezun olmama ortak derslerimden kurtulmuştum zaten :) teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için....

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön