ek sınavdan sonraki sınav tarihini öne almışlar
ek sınavdan sonraki sınav tarihini öne almışlar
arkadaşlar ek sınav için kayıt yenilemeye gittiğimde okuldaki ordaki görevli 1. dönem sınavının öne alındığını söyledi.nedeni de ek sınavla mezun olamayan olursa o sınavla olup üniversiteye kayıt yaptırsın diye düşünmeleriymiş.çok sevindim ama kayıt yenileme bile 17 eylülmüş yani o zamana üniversite kayıtları bitmez mi 

Re: ek sınavdan sonraki sınav tarihini öne almışlar
Böyle birşey varsa harika olur ama saçma geldi aynı anda hem üni hem lise okumamız lazım 

yoo aynı anda değil ki.tek fark biz 2.ek sınav gibi giricez okuyan arkadaşlar da ilk dönem sınavı olarak girmiş olurlar.önemli olan kayıt tarihlerine yetişelim. 

Dediğiniz imkansız ekim ayında 1. dönem sınavlarını yapamazlar ki , örgün öğretime ayak uydurması lazım açık liseninde. Böyle olursa örgün egitimde lise 4 de okuyan bir vatandaş 1 ders ile kaldıysa ne yapacak? o da bizim durumda olması lazım
o zaman ordaki bayan salladı
ben de anlam veremedim ama sevinmiştim garanti mezun olyruz diye.

Keşke olsa öyle birşey ne güzel olur 

1 dönem sınav sonuclarıyla mezun olup ünivetsiteye kayıt olmakmi
bunu hangi komik insan söyledi acaba :mrgreen hadi diyelim ekimin ortasi veya sonunda oldu sonucuda muhtelemen kasimin 3 haftasi gibi aciklarlar .bu süreye kadar mazeretli kayitlar bile bitmis hatta unide sınav haftasi başlamış olabilir . ama biz yeni kayıt yaptircaz
bir gitsinler ya guldurmesinler adami.

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.