Toplam Dönem Yanlışlığı

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
İsa
Acemi

Toplam Dönem Yanlışlığı

Mesaj gönderen İsa » 31 Ağu 2012, 00:06

Şuan Açık lisede toplam dönem:6
aölde okuduğu dönem:3
kredim 169
Alansız okuyorum.

Ben örgün lise 2.sınıf sonunda derslerin zayıflığından dolayı iki yıl üst üste kalarak okuldan atılmışdım.
Benim normalde toplam dönem 7 olması gerekiyordu.Beni kayıt eden hoca dönemi eksik yazmış.
Lise 1 2 dönem, lise 2de 2 dönem etti 4 dönem + aölde okuduğum dönem 3 = 7 olması lazım.
AÖL'ye dilekçe yazmayı planlıyorum toplam dönem hatasını düzelttirmek için.Dediklerime uygun bana bir dilekçe örneği yazarsanız sevinirim.Yardımınıza ihtiyacım var.

İyi Günler

emrahk
Onursal Üye

Re: Toplam Dönem Yanlışlığı

Mesaj gönderen emrahk » 31 Ağu 2012, 00:33

Şimdi dilekçe yazıp, Ankara'ya yollasan büyük ihtimalle "kayıt yaptırdığın koordinatör lise ile görüş" denilecek. Bence ilk önce kaydolduğun okula gidip bir söyle... Yine de dilekçe istersen boş vaktimde yazarım sana özel... :wink:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

İsa
Acemi

Mesaj gönderen İsa » 31 Ağu 2012, 01:08

emrahk yazdı:Şimdi dilekçe yazıp, Ankara'ya yollasan büyük ihtimalle "kayıt yaptırdığın koordinatör lise ile görüş" denilecek. Bence ilk önce kaydolduğun okula gidip bir söyle... Yine de dilekçe istersen boş vaktimde yazarım sana özel... :wink:
sağolun hocam.Bu yanlışlığı kayıt yaptırdığım lise düzeltebilir kesin demi ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 31 Ağu 2012, 20:13

Kesin düzeltirler diyemeyiz, hatta ilgilenmeyewbilirler bile.. Sadece sen "benim dönemim daha fazla olmalı" diye isteğini söylersin, sonuç ne olur iblinmez... :!:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön