Geometri Muaf olma

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ırmak
Acemi

Geometri Muaf olma

Mesaj gönderen ırmak » 05 Eyl 2012, 05:04

şimdi şöyle bi durumum var bende henuz anlamıs değilim. ben açık lısede matematık turkçe bölümü okuyorum temmuz ayındaki sınava kendım ders secıp girmedim hepsini bılgısayar secmıs secılen derslere baktığımda ful geometrı vardı ve hepsı zorunlu dersler kısmındaydı sonra sınav acıklandı baktım geometrılerın hıcbırını verememısım muaf olmusum. sımdı bakıyorum ıkı tane daha geometrı kalmıs bugun 147yi aradım adam ınceledi bi iyce bu sınavda bunları vermezsen muaf olursun sıkıntı olmaz bu dersler sana dedi. bır kez sınava gırmen yeterli dedi.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Bİ BAKAR MISINIZ?

Mesaj gönderen kripton » 05 Eyl 2012, 05:14

Daha önce örgün eğitimde okuduysanız ve bir dersten 2 kez kaldıysanız açık lisede de 1 kez kalmakla muaf olmuş olabilirsiniz ( toplamı 3 eder )

Ortak ( zorunlu ) derslerden 3 kez sınava girip başarısız olunca muaf olunuyor, alan derslerinden ise 1 kez sınava girince muaf olunuyor
Resim

ırmak
Acemi

Re: Bİ BAKAR MISINIZ?

Mesaj gönderen ırmak » 05 Eyl 2012, 05:18

daha once meslek lisesiydim daha sonra düze gectim. evet adam da öyle dedi alan derslerinden bir kez girmiş olmanla muaf oluyosun dedi.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön