Öss de kaç okul puanı geliyor
Öss de kaç okul puanı geliyor
Ben eşit ağırlık bölümünden 78 diplama notu ile mezun oldum , aranızda daha önce sınava girenler varsa kaç puan geldi size ? Bana ortalama kaç gelir tahminen ?
Re: Öss de kaç okul puanı geliyor
bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum bilenler cevap yazarlarsa iyi olur özellikle adminler
Yok mu öss ye giren arkadaş hiç bi cevap yazan çıkmadı. Site yetkilileride ilgilenmiyor
alan içi tercih yaaparsan 0.8 ile çarpılır. yani 78 x 0.8 = 62.4
geniş açıklama yaparmısınız bu konuda yöneticilerden lütfen ilgilensinler.
0,8 ile çarpınca o puan geliyorda ayrıca okul başarıına göre ek puan geliyor
Suskun çok teşekkürler verdiğin bilgilerden dolayı , dediğin düzeyde puan gelirse çok iyi olacak benim için.
Suskun senin bölüm neydi ?
Mrb lar ben Genel Kültür bölümünden mezun oldum galiba yani kredim 142 ydi heralde artık bitmiştir geçtimiz hafta sınava girdim 2 krediye ihtiyacım var onuda alırım öss ye girmek istiyorum acaba benim okul puanım fln ne olucak çok merak ediyorum bide genel kültürde alan da yok alan kredisi diye bişeyde yok
arkadaşklar benim diploma notum 75,61..össdeaçıklisenin bana verdiği puan 76..nasıl hesaplandiği hakkında bi fikrim yok.
mkaymal yazdı:Mrb lar ben Genel Kültür bölümünden mezun oldum galiba yani kredim 142 ydi heralde artık bitmiştir geçtimiz hafta sınava girdim 2 krediye ihtiyacım var onuda alırım öss ye girmek istiyorum acaba benim okul puanım fln ne olucak çok merak ediyorum bide genel kültürde alan da yok alan kredisi diye bişeyde yok
mesajını bir kaç yerde daha gördük ama..benim beildiğim şu genel kültür mezunları sadece yetenek sınavlarına girebileyor..resim müzik beden spor felan gibi..ama normal olarak össye girmen gerekli tabiki..
bununla beraber en sağlıklı bilgiyi alacağın yer tabiki halk eğitim...başarılar
Tşk ler bilgi verdiğin için ama inşallah böyle değildir durum :S o zaman çok kötü yani istesek ne halkla ilişkiler okuyabilioruz ne önlisans ne lisans böle kaldı yani :S yinede dediğin gibi en iyisi halk eğitim merkezine gidip öğrenmek öğrenirsem yine buraya yazarım durumu
minimum kaç puan verirlerki diploma notu bizim not haricimizde ben anlamadım hiç bişi
bilgisi olan yokmu yaa
yaa kimse anlatmıyor