Ben bu derslere yine çalışacağım fakat en kötü ihtimali düşünüyorum.
Matematik, Geometri, Fizik, Kimya derslerinin hepsinden muaf olabilir miyim? O derslerin kredisini seçmeli derslerle doldururum diyorum ama dönemim uzar mı? 8 dönemde bitirmek istiyorum.
edit: Ortak derslerden alınan kredi 120 mi olmak zorunda illa? O zaman bu derslerden muaf olamıyor muyum ben ya?
Sayısallardan muaf olmak
Sayısallardan muaf olmak
En son Raving tarafından 11 Eyl 2012, 02:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Sayısallardan muaf olmak
Kardeş bende aöl kayıt olmak istiyorum ve düşüncem seninki gibi..
Sayısal okuyodum ben veremedim işte bu dersleri diplomayı alamadım..
Aöl'e kayıt olup sözel'e geçmek istiyorum bende bu dersler yüzünden..
Sayısal okuyodum ben veremedim işte bu dersleri diplomayı alamadım..

Aöl'e kayıt olup sözel'e geçmek istiyorum bende bu dersler yüzünden..

> Mezunlar Zümresi'ne dahil.. (202)

tek çözüm ilk olarak sayısalları tercih edin ben öyle yaptım şimdi sadece edebiyat 6 kaldı
Bu derslerin hepsinden muaf olmak mümkün. Aöl de sadece dil anlatım dersinden muaf olunamıyor. Dönemin uzayabilir. Net olarak şu kadar uzar diyemem ama. Sen yinede ders seçiminde mutlaka seç bunları sakın sakın ihmal etme. Öncelik her zaman ortak derslerin. Olabilecek en kısa sürede bitirmek için bu şart. Ortakları seçtikten sonra kredin eksik kalırsa o zaman seçmelilere yönel.Raving yazdı:Ben bu derslere yine çalışacağım fakat en kötü ihtimali düşünüyorum.
Matematik, Geometri, Fizik, Kimya derslerinin hepsinden muaf olabilir miyim? O derslerin kredisini seçmeli derslerle doldururum diyorum ama dönemim uzar mı? 8 dönemde bitirmek istiyorum.
edit: Ortak derslerden alınan kredi 120 mi olmak zorunda illa? O zaman bu derslerden muaf olamıyor muyum ben ya?
Alanlı mı okuyorsun alansız mı acaba

Düz lise ve alansız. Teşekkürler.