Sayısallardan muaf olmak

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Raving

Sayısallardan muaf olmak

Mesaj gönderen Raving » 11 Eyl 2012, 01:42

Ben bu derslere yine çalışacağım fakat en kötü ihtimali düşünüyorum.
Matematik, Geometri, Fizik, Kimya derslerinin hepsinden muaf olabilir miyim? O derslerin kredisini seçmeli derslerle doldururum diyorum ama dönemim uzar mı? 8 dönemde bitirmek istiyorum.

edit: Ortak derslerden alınan kredi 120 mi olmak zorunda illa? O zaman bu derslerden muaf olamıyor muyum ben ya?
En son Raving tarafından 11 Eyl 2012, 02:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
XcLoW
Uzman

Re: Sayısallardan muaf olmak

Mesaj gönderen XcLoW » 11 Eyl 2012, 01:56

Kardeş bende aöl kayıt olmak istiyorum ve düşüncem seninki gibi..

Sayısal okuyodum ben veremedim işte bu dersleri diplomayı alamadım.. :(

Aöl'e kayıt olup sözel'e geçmek istiyorum bende bu dersler yüzünden..
Resim Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !

> Mezunlar Zümresi'ne dahil.. (202) :mrgreen:

noxx

Mesaj gönderen noxx » 11 Eyl 2012, 06:09

tek çözüm ilk olarak sayısalları tercih edin ben öyle yaptım şimdi sadece edebiyat 6 kaldı

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 11 Eyl 2012, 17:54

Raving yazdı:Ben bu derslere yine çalışacağım fakat en kötü ihtimali düşünüyorum.
Matematik, Geometri, Fizik, Kimya derslerinin hepsinden muaf olabilir miyim? O derslerin kredisini seçmeli derslerle doldururum diyorum ama dönemim uzar mı? 8 dönemde bitirmek istiyorum.

edit: Ortak derslerden alınan kredi 120 mi olmak zorunda illa? O zaman bu derslerden muaf olamıyor muyum ben ya?
Bu derslerin hepsinden muaf olmak mümkün. Aöl de sadece dil anlatım dersinden muaf olunamıyor. Dönemin uzayabilir. Net olarak şu kadar uzar diyemem ama. Sen yinede ders seçiminde mutlaka seç bunları sakın sakın ihmal etme. Öncelik her zaman ortak derslerin. Olabilecek en kısa sürede bitirmek için bu şart. Ortakları seçtikten sonra kredin eksik kalırsa o zaman seçmelilere yönel.

Alanlı mı okuyorsun alansız mı acaba :?: Bir de meslek lisesi mi düz mü :?: Eğer düz lise isen ve alansız okuyorsan en az 192 kredi biriktirmen gerekiyor. Alanın varsa alan kredin 80 olmalı. 192 80 i kapsar.
Resim

Kullanıcı avatarı
Raving

Mesaj gönderen Raving » 11 Eyl 2012, 20:06

Düz lise ve alansız. Teşekkürler.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön