TERMİNLİK ÜCRETİ
TERMİNLİK ÜCRETİ
ARKADAŞLAR BEN MAÖL ÖĞRENCİSİYİM EYLÜLDE YÜZYÜZE EĞİTİMİM BAŞLAYACAK. BU TERMİNLİK ÜCRETİ NE OLUYOR NE KADAR VE YÜZYÜZE EĞİTİMLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ AKTARABİLİR MİSİNİZ BANA.?
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Re: TERMİNLİK ÜCRETİ
Temrinlik, yüzyüze eğitim alınan okula ödenen malzeme kullanım parası kısaca. Yani gidip ders görüyorsun, okulun demirbaşlarını kullanıyorsun diye para ödüyorsun. 2 sene önce dönemlik 30 TL idi, fiyatı çıktı mı bilinmez. Ayrıca yılda 1 kez ödenmesi gereken staj defteri parasını da, 2 dönem ayrı ayrı kitlemişlerdi bize... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: TERMİNLİK ÜCRETİ
konuyu açmışımda unutmuşum bakmayı.
TEŞEKKÜRLER. ovvvvvvvvvv bilgisayar bölümü okuycam ya elektrik parası kescekler heralde
neyse hiç belli olmaz daha yüzyüze eğitime geçmeden geçerim düz aöle. bi kayıt yenilemeye giderken detayları öğreneyim ona göre bakıcaz. tekrar teşekkürler.

"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."