ŞU ANDA KREDİSİ 102 OLANLAR.
ŞU ANDA KREDİSİ 102 OLANLAR.
Arkadaşlar şu an kredisi 102 olanlar yorum yapabilr mi .çünkü seneye kıta kıt mezun olabiliyoruz.benim de kredim şuan 102.hiç bir dersten kalmazsak mezunuz.ama kalırsak işimiz ek sınava kalıyor.benim durumumda olanlar kimler? yani 2013 3.dönem sınavından sonra ek sınava ihtiyacımız olabilir.o zmn da ek sınav için hepimiz dilekçede bulunmamız gerekicek.umarım ek sınava ihtiyacımız kalmaz.ama aksi olursa inş ek sınav için yoğun talebi oluşturabiliriz hep birlikte.ben elimden geleni yaparım.YA SİZ ? yorumlarınızI beklıyorum
Re: ŞU ANDA KREDİSİ 102 OLANLAR.
153 kredim var allahın izniyle ortama iki sınavdan 40 puan alırsam mezun oluyorum, alamazsam üçüncü sınava kalıyorum, muhtemelen ek sınava kalmam, kalmasam bile o zaman gereken desteği vericem.
benimde ek sınava kalmam gibi durumum olabilir olması iyi olur bizim için
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
-
- Doktor
bence şimdiden streslere girmeyin. mutlaka sınav acıyorlar birşekilde bak şimiden zaten isteyen insanlar var.
siz bu senki sınavlarda bol bol kredi almaya bakın..
Kaç senedir açıyrolar Ek sınav seneye de açılır bence.
siz bu senki sınavlarda bol bol kredi almaya bakın..
Kaç senedir açıyrolar Ek sınav seneye de açılır bence.
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
arkadaşlar yorumlarınz için teşekkürler.umarım ihtiyacımız kalmaz.valla ne yalan söylim dedğin gbi şimdiden çok stress yapıyorum.benim derslerim çok iyi notlarım 85-100 arası.ama son ikidir sınav sayısallarda tek soruyla kalmışım.son hakkım kaldı verirsem bu dersleri problerm yok.ama kalırsam muaf oluyorum,bu sefer 8 kredim eksik kalıyo.. öyle olursa ek sınava ihtiyacım olcak mezun olmam için. bu yüzden.stres yapıyorum.çünkü üni.ye kesinlikle gitmek istiyorum.kazandıgım kalde 8 kredi için okula kaydımı yaptıramazsam çok çökerim.yaa:( desteklerinize ihtiyacım var.bu yüzden benim gbi ek sınava kalacakların çok olması iyi.bol bol dilekçe göndeririz.böyle yani.hepimize başarılar.