Kayıt Yenileme Yapanlar

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
aogorunus
Uzman

Kayıt Yenileme Yapanlar

Mesaj gönderen aogorunus » 17 Eyl 2012, 20:01

Arkadaşlar ziraat bank atm'den yatırdığımda 'aöl 2012 1. dönem yeni kayıt: 20tl' tarzında bir seçenek vardı ve bugün kayıtlar başladığı için ona yatırdım. Okula geçtiğimde, yeni kayıtların halen devam ettiğini öğrendim, kayıt yenileme sistemi okulda halen aktif olmadığından bana yarın gelmemi rica ettiler. Şimdi eğer ben parayı yanlış yatırdıysam ne olacak? Böyle bir ihtimal var mı arkadaşlar, benden başka para yatırıp eli boş dönen var mı?

azrasu
Asistan

Re: Kayıt Yenileme Yapanlar

Mesaj gönderen azrasu » 17 Eyl 2012, 20:24

ben bu gun kayıt yeniletemedm banka dio sistema açlımadı daha

vakıfbank ,ile ziraat bankası atm lerden de yatıramadm

aogorunus
Uzman

Mesaj gönderen aogorunus » 17 Eyl 2012, 20:48

valla bizim burda açıktı da işte, yeni kayda açıktı sanırım, 2 kişilik yatırdım boşa gitti galiba ya.

KardeleN1
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen KardeleN1 » 17 Eyl 2012, 21:15

aynen bende şimdi geldim bankadan.kayıt yenileme için.yaptıramadm.sistem açılmamış dediler.ne zmn açılacağını bilmiyoruz dediler.gün de vermediler..ilk gün hemen yapayım dedm olmadı

Kullanıcı avatarı
serena
Uzman Doktor

Mesaj gönderen serena » 17 Eyl 2012, 21:35

arkadaşlar klasikleşti bu artık ilk gün olmaz boşuna yormayın kendinizi bir kaç gün bekleyin bence bizim ülkedeki de ne sistemmişya her zaman sorun çıkarıyo zamanında yapsınlar bir şeyide :lol:
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar

aogorunus
Uzman

Mesaj gönderen aogorunus » 17 Eyl 2012, 22:37

serena yazdı:arkadaşlar klasikleşti bu artık ilk gün olmaz boşuna yormayın kendinizi bir kaç gün bekleyin bence bizim ülkedeki de ne sistemmişya her zaman sorun çıkarıyo zamanında yapsınlar bir şeyide :lol:
ama ben yatırdım, yeni kayıt yazıyordu biraz şüphelendim ama devletin işi belli olmaz karıştırmışlardır dedim. Şimdi ne olacak :roll:

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 17 Eyl 2012, 23:16

arkadaşım panik yapma problem olmaz öğrenci no dan girince hesaba o yeni kayıt - kayıt yenileme olarak işleniyor zaten ...ikisini ayrı tarihlerde yapmalırının nedeni yoğunluk olmasın ve yeni kayıt olanlara süre uzasın diye ...bende bir kere erken yatırdım hiç problem olmadı.

aogorunus
Uzman

Mesaj gönderen aogorunus » 17 Eyl 2012, 23:19

dersçalışankız yazdı:arkadaşım panik yapma problem olmaz öğrenci no dan girince hesaba o yeni kayıt - kayıt yenileme olarak işleniyor zaten ...ikisini ayrı tarihlerde yapmalırının nedeni yoğunluk olmasın ve yeni kayıt olanlara süre uzasın diye ...bende bir kere erken yatırdım hiç problem olmadı.
valla içimi rahatlattınız teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi sorunsuz şekilde hallederim. :)

KardeleN1
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen KardeleN1 » 18 Eyl 2012, 00:17

serena yazdı:arkadaşlar klasikleşti bu artık ilk gün olmaz boşuna yormayın kendinizi bir kaç gün bekleyin bence bizim ülkedeki de ne sistemmişya her zaman sorun çıkarıyo zamanında yapsınlar bir şeyide :lol:
yoo bana ilk defa oldu bu.ben hep ilk gün gider hallederim kayıt yenilemeyi, ama bugün şaşırdım gerçekten.neyse artık bi kaç gün sonra yaparız bizde önemli değil.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 18 Eyl 2012, 06:52

tarihlere güvenmeyelim artık :mrgreen: yeni kayıta para yatıranlara geçmiş olsun
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

aogorunus
Uzman

Mesaj gönderen aogorunus » 18 Eyl 2012, 17:08

pskolog yazdı:tarihlere güvenmeyelim artık :mrgreen: yeni kayıta para yatıranlara geçmiş olsun
nası geçmiş olsun yahu, hak var hukuk var, prosedür ne ise onu uygularız.

Kullanıcı avatarı
maöl
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen maöl » 18 Eyl 2012, 17:46

"Kayıt yenileyecek öğrencilerin, katılım bedelini ödediğine dair bilgileri sistem üzerinden görebilmektedir. Katılım bedelini ödemeyen, eksik ya da yanlış ödeyenlerin kayıt yenileme işlemi , sistem tarafından engellendiğinden yapılamamaktadır."
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)

aogorunus
Uzman

Mesaj gönderen aogorunus » 18 Eyl 2012, 19:17

maöl yazdı:"Kayıt yenileyecek öğrencilerin, katılım bedelini ödediğine dair bilgileri sistem üzerinden görebilmektedir. Katılım bedelini ödemeyen, eksik ya da yanlış ödeyenlerin kayıt yenileme işlemi , sistem tarafından engellendiğinden yapılamamaktadır."
Yatırdığımıza dair dekontlar ile, işlem iptali yapabileceğimizi umuyorum.

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 18 Eyl 2012, 19:56

kayıt yenileme 2. ek sınav nedeniyle 20 eylüle kadar durduruldu arkdşlar. 20 eylülden itibaren başlıyacak..
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 19 Eyl 2012, 20:38

17 sinde başlıyor dedim, 2 gün sistem açılmıyor, illa sorun çıkıyor 19 unda gider sorunsuz yenilerim dedim. Bugün bankaya parayı yatırdım, kayıt yeniletmek icin gittigimde kayıtlar durduruldu demez mi. Bir kere de sorun çıkmadan yenilesem şaşardım. :) Sitede 20 eylüle kadar diyor ama görevli bize haftaya gelin dedi bilmiyorum artık.
Umarım bu dekontu kabul ederler.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön