hocam siz de para yatırırken, atmde '2012 açık lise yeni kayıt vs vs.' yazan yere mi yatırdınız? Bu arada ben garanti olsun diye cuma günü gideceğim.AngeL yazdı:17 sinde başlıyor dedim, 2 gün sistem açılmıyor, illa sorun çıkıyor 19 unda gider sorunsuz yenilerim dedim. Bugün bankaya parayı yatırdım, kayıt yeniletmek icin gittigimde kayıtlar durduruldu demez mi. Bir kere de sorun çıkmadan yenilesem şaşardım.Sitede 20 eylüle kadar diyor ama görevli bize haftaya gelin dedi bilmiyorum artık.
Umarım bu dekontu kabul ederler.
Kayıt Yenileme Yapanlar
Re: Kayıt Yenileme Yapanlar
Hayir ben Halk bankasinda normal bir sekilde giseden yatirdim.aogorunus yazdı:
hocam siz de para yatırırken, atmde '2012 açık lise yeni kayıt vs vs.' yazan yere mi yatırdınız? Bu arada ben garanti olsun diye cuma günü gideceğim.
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
Dostum bende bugün kayıt yenileme için ziraat atm gittim ve seçeneklerde sadece yeni kayıt falan yazıyordu ve bende ona yatırdım.aogorunus yazdı:Arkadaşlar ziraat bank atm'den yatırdığımda 'aöl 2012 1. dönem yeni kayıt: 20tl' tarzında bir seçenek vardı ve bugün kayıtlar başladığı için ona yatırdım. Okula geçtiğimde, yeni kayıtların halen devam ettiğini öğrendim, kayıt yenileme sistemi okulda halen aktif olmadığından bana yarın gelmemi rica ettiler. Şimdi eğer ben parayı yanlış yatırdıysam ne olacak? Böyle bir ihtimal var mı arkadaşlar, benden başka para yatırıp eli boş dönen var mı?
Bakalım umarım sorun çıkmaz.
bakalım hocam, ben yarın gideceğim eğer bunu kabul etmezlerse, yapmamız gerekenleri öğrenir size haber ederim.balık yazdı:Dostum bende bugün kayıt yenileme için ziraat atm gittim ve seçeneklerde sadece yeni kayıt falan yazıyordu ve bende ona yatırdım.aogorunus yazdı:Arkadaşlar ziraat bank atm'den yatırdığımda 'aöl 2012 1. dönem yeni kayıt: 20tl' tarzında bir seçenek vardı ve bugün kayıtlar başladığı için ona yatırdım. Okula geçtiğimde, yeni kayıtların halen devam ettiğini öğrendim, kayıt yenileme sistemi okulda halen aktif olmadığından bana yarın gelmemi rica ettiler. Şimdi eğer ben parayı yanlış yatırdıysam ne olacak? Böyle bir ihtimal var mı arkadaşlar, benden başka para yatırıp eli boş dönen var mı?
Bakalım umarım sorun çıkmaz.
teşekkürler kardeş ben tatilde olduğum için kaydımı daha yeniletmedim sadece parayı yatırdım.
5 6 gün sonra anca dönerim tatilden
Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum.
5 6 gün sonra anca dönerim tatilden
Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum.