Kayıt yenileme banka hesap no

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ertert
Çırak

Kayıt yenileme banka hesap no

Mesaj gönderen ertert » 23 Eyl 2012, 03:18

14 eylülde yeni kayıt yaptırdım.12 gün geçti hala aktif değil.bunun için kayıt yenilemem gerekiyormuş.Ne zamana kadar kayıt yenileyebilirim.Ziraat atm lerinden yapabiliyormuyuz bu işlemi.Hesap no ne dir.bilen varsa yardım etsin lütfen.

Hiç kimse sıradan değildir

Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

Re: Kayıt yenileme banka hesap no

Mesaj gönderen ghost38 » 23 Eyl 2012, 03:20

kardeşim böyle atme'den falan olmaz git halk eğitime '' arkadaş böyle iken böyle şöyle iken böyle nedir bu işin sonu'' diye sor derim :D :P
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Eyl 2012, 03:23

İlk defa kayıt yaptırdığın için, kayıt yenilemeni bu dönem yapmayacaksın. Mart ayında 2. dönem kayıt yenilemeni yaptıracaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 23 Eyl 2012, 04:54

ertert yazdı:14 eylülde yeni kayıt yaptırdım.12 gün geçti hala aktif değil.bunun için kayıt yenilemem gerekiyormuş.Ne zamana kadar kayıt yenileyebilirim.Ziraat atm lerinden yapabiliyormuyuz bu işlemi.Hesap no ne dir.bilen varsa yardım etsin lütfen.
Kim dedi kardeş sana kayıt yenileme yaptırıcan diye. İlk defa kayıt yaptırdıysan bir daha kayıt yenilemen gerekmez. emrahk nın dediği gibi senin kayıt yenileme işin mart ayında. YAni ocak sınavından sonra. Biraz sürer ama aktif hale gelirsin merak etme.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön