Benim aol da 145 kredim bulunmakta 2 sene sınıfta kalmıştım sonra aol a geçtim şimdi akşam lisesine lise 4 ten başlıycam tastikname isteğinde felanda bulundum ön kayıt yaptı akşam lisesi müdürü ama aol daki şu yazı aklımı karıştırdı. "Örgün eğitimde üst üste 2 yıl kalarak tasdikname aldıktan sonra Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıranlar yeniden örgün eğitim kurumlarına dönemezler." bana müdür herhangi bişe demedi ön kayıdımı yaptı şimdi kayıt olmıycam mı akşam lisesine ?
edit:telefonla sordumda şimdi bi problem çıkacağını sanmıyorum bazen örgünden saymıyorlar akşam liselerini dedi.Bi bilen eden varsa acil yardım etsin lütfen
2 sene sınıfta kaldıktan sonra örgün eğitime geçiş
Re: 2 sene sınıfta kaldıktan sonra örgün eğitime geçiş
Akşam lisesine kayıtta hiçbir sorun çıkmaz merak etme. Zaten bu liseler örgün eğitim değil, yaygın eğitim kurumları kapsamındadır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
hay allah razı olsun inşallah dediğin gibidir aol den tastikname için dilekçe yazdım gönderdim o yazıyıda görünce başımdan kaynar kazanlar döküldüemrahk yazdı:Akşam lisesine kayıtta hiçbir sorun çıkmaz merak etme. Zaten bu liseler örgün eğitim değil, yaygın eğitim kurumları kapsamındadır...
Kesin bir bilgidir bu dediğim merak etme... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
çok saol artık gönül rahatlıyla ankaradan tastiknamemin gelmesini bekleyebilirim