forumdakilere

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
ghost38
Doktor

forumdakilere

Mesaj gönderen ghost38 » 25 Eyl 2012, 02:03

bu forum'u kim yaptı ise Allah ondan razı olsun :D çünkü kafama bir soru takılsa ya soruyorum cevabını alıyorum ya da banim sorunumun aynısı bir başkasında olunca da Yalnız değilim diyorum kendi kendime :mrgreen: :mrgreen: Teşşekkürler hepinize :D

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır

emrahk
Onursal Üye

Re: forumdakilere

Mesaj gönderen emrahk » 25 Eyl 2012, 02:19

Yıllar önce forumu kuran adminlerimize ben de teşekkür ediyorum. Bizler de çok şeyler öğrenip mezun olduk ve bildiklerimizi arkadaşlarımızla paylaşıyoruz şimdi. Biz birgün foruma giremesek de, yeni arkadaşlar forumda yardımlaşmayı devam ettirecekler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ibrahim_2423
Çırak

Mesaj gönderen ibrahim_2423 » 25 Eyl 2012, 21:42

ALLAH razı olsun. bende teşekkür ediyorum bu formu kuranlara ve emeği geçenlere..

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 26 Eyl 2012, 02:53

Aynen ben de teşekkür ediyorum :D Bu forum vesilesi ile herhangi bir sıkıntı yaşamadan liseyi kısa bir sürede bitirdim. Bu forum olmasa lise hayatımda hiç arkadaşım, kafama takılanları cevaplayacak bir kişi vs... olmayacaktı.

Bu forum sayesinde tecrübe edindik, şimdi de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön