ACİL YARDIM LÜTFEN.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
EbubekirAksaray

ACİL YARDIM LÜTFEN.

Mesaj gönderen EbubekirAksaray » 25 Eyl 2012, 19:04

Merhabalar sayın adminim sayın arkadaşlar ben Aksaray ( 68 )'de açık öğretim lisesinde okuyorum fakat örgün eğitime geçmek istiyorum, açık öğretim lisesine 2011'de kayıt oldum bu yüzden dosyam kayıt olduğum okulda saklanıyo fakat tasdikname istediğim zaman bana tasdikname kesemiyolar sistemde tasdikname belgesi'ne tıkladıkları zaman ' Öğrencinin durumu ve kurumu tasdikname almaya uygun değildir diyo acil yardım.

dersçalışankız
Doktor

Re: ACİL YARDIM LÜTFEN.

Mesaj gönderen dersçalışankız » 25 Eyl 2012, 21:03

bildiğim kadarı ile açık liseden örgüne geçiş yok o hakkın kaybolmuş oluyor...ama genede 147 yi bir arayıp danışmanı tavsiye ederim.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 25 Eyl 2012, 22:38

Örgüne geçmek için 17 yaş şartı ve "herhangi bir nedenle örgün eğitimden tasdikname alarak ayrılmamış olma" şartı vardı. Yani hiç örgün bir liseye gitmeden, ortaokul diploması ile açık liseye kaydolanları kapsıyordu. Sistemler sürekli değiştiği için bu şartlar değişti mi bilmiyorum açıkçası. Alo 147'i arayabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

dersçalışankız
Doktor

Mesaj gönderen dersçalışankız » 25 Eyl 2012, 23:00

http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=209

bu linkte gerekli açıklama yapılmış.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön