arkadaşlar kitapları ne zaman alacağız?
der seçme işlemini aktif olduktan sonra yapacağım için ben bu tablodaki ortak derslere mi çalışmaya başlayacağım şimdiden?
yeni kayıtım hangi seçmeli dersleri tavsiye edersiniz?ŞLETME 1 ASTRONOMİ VE UZAY BİLİMLERİ 1SANAT TARİHİ 1EKONOMİ 1
http://aciklise.net/acik-lise-dersler-v ... n-yok.html
kitaplar ne zaman? tabloda ki dersler ?
Re: kitaplar ne zaman? tabloda ki dersler ?
Sınava gireceğin dersler belli olduğu için kitaplarını alabilirsin. Bizim buradaki halkeğitimde seçtiğimiz derslerin çıktısını felan istemiyorlardı ve ben rahatça istediğim kitabı kendim alıyordum. Eğer sana da sorun çıkartmazlarsa git hemen al derim.
Seçmeli derslerden işletme ve astronomi konusunda bilgim yok. Sanat tarihini pek tevsiye etmem. Ekonomiyi de ben pek sevmemiştim ama sanat tarihinden iyidir.
Seçmeli derslerden işletme ve astronomi konusunda bilgim yok. Sanat tarihini pek tevsiye etmem. Ekonomiyi de ben pek sevmemiştim ama sanat tarihinden iyidir.

-
- Doktor
Re: kitaplar ne zaman? tabloda ki dersler ?
seçtiğin ortak derslerin seçmelilerini almanı tavsiye ederim tek kitabı çalışıp iki ders seçmiş oluyosun...mesela dil anlatım-türk edeb-tarih-coğrafya-ingilizce (kendine güveniyorsan tabi ki) biyoloji vs. gibi ...ilerleyen dönemde ortak dersler azalınca zaten 30 krediyi tamamlamak için felsefe-sosyoloji-sanat tarihi-ekonomi vs. gibi dersleri almak durumunda kalıcan..