MESLEK LİSESİ MEZUNLARI Bİ BAKSIN

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

MESLEK LİSESİ MEZUNLARI Bİ BAKSIN

Mesaj gönderen nivli_83 » 28 Eyl 2012, 19:42

Arkadaşlar .ben mesleki açıköğretim okuyom.bölümüm ,çocuk gelişimi. bu sene son senem.sıtajımız var.ancak benim bulunduğum yer merkeze uzak. yüzyüze eğitim aldığım okulda merkezde.şimdi okul müdür yardımcısı bize staj dosyası verdi dün ve staj yapıcanız okulları seçin dosyayı doldurup bana getirin dedi.(merkezde olmak şartıyla tabi)..ben köyde oturuyom eşim öğretmen.burdada ana sınıfı var.müdüre ben bulunduğum yerdeki okulda stajı yapmak istiyom dedim. hayır aynı ilçedeki okul olucak kabul edemem dedi.şimdi benim sorum,,ben burdaki okulda ,yani oturduğum yerdeki okulda staj yapamazmıyım?eğer müdürün istedği yerde yaparsam haftanın 3 günü o yolları çekmek zorunda kalıcamve artı birde ders günü için gidicem etti 4. buda benim için imkansız bi durum.şu an şaşırmış bi durumdayım.inanın napcamı bilmiyorum.ben bu durumda napabilirim? meslek okuyan arkadaşlar ,staj yaparken böle bi durumla karşılaştınızmı?istedimiz okulda yapamıyormuyuz? sonuçta il içi okulu istiyorum başka bi il değilki?ama köy okulu. bunun için başvuracağım bi yer varmı?sorunuma çare olacak bi kurum yokmu? biligisi olan cevap versin lütfen.düz liseyede geçmek istemiyorum .kaç senedir çilesini çekiyorum.emeklerim boşa giderse çok üzülürüm. yardım ltff

herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

noxx
Doktor

Re: MESLEK LİSESİ MEZUNLARI Bİ BAKSIN

Mesaj gönderen noxx » 28 Eyl 2012, 19:58

ankaraya dilekçeyle başvur aynı il içinde öyle şeymi olur..

bilisimci
Çırak

Mesaj gönderen bilisimci » 29 Eyl 2012, 02:38

Tel : 0 312 296 94 74 : Mesleki Açık Öğretim Lisesi merkezini ara ve durumunu dilekçe ile bildirmek istediğini belirt onlar yönlendirme yapıyorlar, olurmu öyle şey ne demek izin veremem, o öğretmenin orda size yardımcı olup dilekçe ile baş vurun demesi lazımdı.

Gerçi devlete yine kızıyorum çok özür dilerim öyle malları öyle yerlere koymuşlarki adamlar iş yapmamak için işi yokuşa sürmeye resmen baylıyorlar.

noxx
Doktor

Mesaj gönderen noxx » 29 Eyl 2012, 06:42

bilisimci yazdı:Tel : 0 312 296 94 74 : Mesleki Açık Öğretim Lisesi merkezini ara ve durumunu dilekçe ile bildirmek istediğini belirt onlar yönlendirme yapıyorlar, olurmu öyle şey ne demek izin veremem, o öğretmenin orda size yardımcı olup dilekçe ile baş vurun demesi lazımdı.

Gerçi devlete yine kızıyorum çok özür dilerim öyle malları öyle yerlere koymuşlarki adamlar iş yapmamak için işi yokuşa sürmeye resmen baylıyorlar.
katılıyorum adamlar baştan sallıyorlar

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 01 Eki 2012, 21:15

bilisimci yazdı:Tel : 0 312 296 94 74 : Mesleki Açık Öğretim Lisesi merkezini ara ve durumunu dilekçe ile bildirmek istediğini belirt onlar yönlendirme yapıyorlar, olurmu öyle şey ne demek izin veremem, o öğretmenin orda size yardımcı olup dilekçe ile baş vurun demesi lazımdı.

verdiğin teli aradım. 2 gündür telefona bakan yok.ne halt yiyolar bilmiyorumki ya.valla okula başladıma başlıcağıma pişman oldum.
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön